Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul decide să nu pună în libertate ultimul grup de deținuți palestinieni (ministru palestinian)

Publicat:

Ministrul palestinian insarcinat cu problema deținuților, , a confirmat ca Israelul nu va elibera sambata, așa cum era prevazut, ultimul grup de deținuți palestinieni, exprimandu-și totuși speranța ca statul evreu o va face in urmatoarele zile, informeaza AFP.

Foto: (c) / REUTERS

'Deținuții nu vor fi eliberați azi (sâmbata), poate în urmatoarele zile', a declarat pentru AFP Issa Qaraqaë. 'Se fac eforturi pentru a reglementa impasul și cred ca totul va fi mai clar în urmatoarele 24 de ore', a precizat…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Euro 2024: Belgia - Romania 2-0! Calificarea se decide in ultimul meci din grupa

00:25, 23.06.2024 - Naționala de fotbal a Romaniei a pierdut in fața Belgiei cu scorul de 2-0, in cel de-al doilea meci al grupei E de la Campionatul European de fotbal din Germania 2024. Golurile belgienilor au fost inscrise de Tielemans și De Bruyne.

Un șef de stat a cerut Curtii Penale Internationale sa-l aresteze pe Netanyahu

23:45, 10.05.2024 - "Netanyahu nu va opri genocidul. Aceasta implica un mandat international de arestare din partea Curtii Penale", a scris pe Gustavo Petro pe X, ca raspuns la un mesaj de pe reteaua sociala subliniind dorinta premierului israelian de a lansa o operatiune militara terestra asupra orasului Rafah, in sudul…

Țarile din UE care vor recunoaște statul palestinian in urmatoarele zile

13:05, 10.05.2024 - Spania, Irlanda si alte tari membre ale Uniunii Europene intentioneaza sa recunoasca statul palestinian pe 21 mai, a anuntat joi noaptea seful diplomatiei europene Josep Borrell, relateaza Reuters, preluata de Agerpres.

Cabinetul de razboi israelian s-a reunit pentru a decide cum va raspunde Iranului pentru atacul de sambata noaptea

04:15, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone și rachete, a declarat ieri șeful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters, citat de Rador Radio Romania.

Regimul iranian comite acte de piraterie, a spus ministrul israelian de externe

17:05, 13.04.2024 - Autoritatile de la Teheran comit acte de piraterie și ar trebui sa fie sancționate pentru aceasta, a declarat sambata ministrul israelian de externe, Israel Katz, dupa ce Garda Revoluționara iraniana a confiscat un cargou avand legatura cu Israelul in Stramtoarea Hormuz.

Stare de alerta maxima: Israelul se așteapta sa fie atacat de Iran in urmatoarele 48 de ore

16:20, 12.04.2024 - Israelul se pregateste pentru un atac direct din partea Iranului in sudul sau nordul tarii in urmatoarele 24 sau 48 de ore, a declarat joi seara pentru Wall Street Journal o sursa familiarizata cu dosarul, relateaza vineri postul de televiziune israelian i24News, conform Agerpres.

Lavrov cere incetarea imediata a focului in Fașia Gaza. Israelul anunța un nou punct de trecere in nordul Fasiei Gaza

00:46, 11.04.2024 - Ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, si Coordonatorul ONU pentru Procesul de Pace din Orientul Mijlociu au cerut miercuri o incetare imediata a focului in Fasia Gaza, dupa ce au purtat discutii la Moscova, a anuntat ministerul de externe de la Moscova. Tot miercuri, Israelul a anunțat ca va deschide…

Israelul e pregatit sa faca fața oricarui scenariu iranian, spune ministrul apararii dupa amenințarile Iranului

20:20, 08.04.2024 - Israelul este pregatit sa faca fața oricarui scenariu ce ar putea aparea in ceea ce privește Iranul, a declarat duminica ministrul Apararii, Yoav Gallant, dupa ce Teheranul a amenințat cu represalii pentru uciderea unor generali iranieni la 1 aprilie, in Siria.


Ce parere ai despre aceasta stire?