Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul construieşte un zid temporar în Ierusalimul de Est împotriva atacurilor paşestinienilor

Publicat:

Duminica seara, poliția a amplasat șase placi de aproximativ doi metri lungime fiecare in fața cartierului palestinian , pe dealurile Ierusalimului de Est, partea palestiniana ocupata și anexata de Israel a Orașului Sfant.

Inscripții in ebraica in partea de jos a placilor indicau "bariera de poliție temporara și mobila".

Zidul, care ar trebui sa ajunga la 300 metri lungime potrivit unei purtatoare de cuvant municipale, urmeaza sa separe , de unde provin unii dintre autorii recentelor atacuri antiisraeliene, de cartierul de colonizare evreiesc…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ambasadorul in SUA: Romania, pe ultima suta de metri pentru ridicarea vizelor

11:05, 18.06.2024 - Romania se afla pe ultima suta de metri in ceea ce priveste indeplinirea criteriilor de admitere in programul Visa Waiver, sustine ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii (SUA), Dan-Andrei Muraru. “Suntem pe ultima suta de metri, adica pana la sfarsitul anului fiscal american, care se termina…

Inalt oficial Hamas: „Nu exista nicio propunere scrisa de incetare a focului, sunt doar cuvinte spuse de Biden intr-un discurs”

20:10, 06.06.2024 - Osama Hamdan, un inalt oficial Hamas, a declarat ca nu exista acordul de incetare a focului enunțat de președintele american Joe Biden in Gaza, iar gruparea islamista nu a primit niciun angajament scris legat de un armistițiu, relateaza agenția France Presse, preluata de Times of Israel.„Nu exista nicio…

Israelul bombardeaza Rafah in pofida ordinului Curții Internaționale de Justiție de incetare a focului

20:05, 25.05.2024 - Armata israeliana a bombardat sambata Rafah, in pofida ordinului Curtii Internationale de Justitie (CIJ) de a inceta imediat operatiunile sale in acest oras din sudul Fasiei Gaza, de unde au fugit sute de mii de persoane, transmite France Presse.

Liderul Hamas acuza Israelul ca saboteaza eforturile pentru un armistitiu in Gaza: „Netanyahu vrea sa continue agresiunea”

16:51, 05.05.2024 - Liderul miscarii palestiniene Hamas, Ismail Haniyeh, a acuzat duminica Israelul ca saboteaza eforturile de mediere in vederea unui armistitiu in Gaza asociat cu o eliberare a ostaticilor detinuti in teritoriul palestinian, transmite France Presse, potrivit Agerpres.

Ismail Haniyeh acuza Israelul ca saboteaza eforturile pentru un armistitiu in Gaza

16:40, 05.05.2024 - Liderul miscarii palestiniene Hamas, Ismail Haniyeh, a acuzat duminica Israelul ca saboteaza eforturile de mediere in vederea unui armistitiu in Gaza asociat cu o eliberare a ostaticilor detinuti in teritoriul palestinian, transmite France Presse, potrivit Agerpres.

Israelul dezvolta un „dom cibernetic“ impotriva atacurilor informatice iraniene

15:40, 03.05.2024 - Desi escaladarea armata pare sa fie exclusa in viitorul imediat, un razboi mai discret continua sa faca ravagii intre Israel si Iran: pe frontul "spatiului cibernetic", Israelul lucreaza pentru a contracara atacurile iraniene.

Siria: Opt soldați raniți in urma atacurilor israeliene

09:56, 03.05.2024 - Atacuri aeriene israeliene au ranit opt soldați sirieni in apropiere de Damasc, a anunțat vineri Ministerul sirian al Apararii, noteaza Agerpres cu referire la AFP. Joi seara, „inamicul israelian a lansat lovituri aeriene dinspre Platoul Golan sirian ocupat, vizind un sit din apropierea Damascului (...)…


Ce parere ai despre aceasta stire?