Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul confiscă masiv terenuri în Cisiordania: guvernul Netanyahu a aprobat confiscarea a 1.270 de hectare de pământ

Publicat:
Israelul confiscă masiv terenuri în Cisiordania: guvernul Netanyahu a aprobat confiscarea a 1.270 de hectare de pământ

Israelul, care isi extinde ocuparea ilegala in Cisiordania, a aprobat confiscarea a 1.270 de hectare de pamant in acest teritoriu palestinian ocupat, arata un document oficial consultat miercuri de AFP, scrie news.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul confisca o suprafața de 1.270 de hectare in Valea Iordanului, cea mai mare de la Acordurile de la Oslo

09:20, 04.07.2024 - Guvernul Netanyahu a anunțat ca a dat aprobare pentru confiscarea ilegala a celei mai mari suprafețe de pana acum, in Cisiordania ocupata, de la Acordurile de la Oslo din 1993 incoace. Este vorba de 1.270 de hectare in Valea Iordanului.

Guvernul a aprobat OUG-ul privind implementarea e-TVA

16:00, 29.06.2024 - Guvernul a aprobat vineri, 28 iunie, ordonanța de urgența pentru modificarea e-TVA, informeaza EuropaFM. Nota justificativa de TVA a fost abrogata și inlocuita cu o... The post Guvernul a aprobat OUG-ul privind implementarea e-TVA appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Guvernul de la Chișinau a aprobat poziția Republicii Moldova pentru negocierea proiectului tratatului de aderare la UE. Prioritatea: creșterea rezilienței și competitivitații economice

14:45, 21.06.2024 - Guvernul moldovean a aprobat poziția Rep. Moldova pentru negocierea proiectului tratatului de aderare la UE, aceasta fiind discutata cu cateva ore mai devreme in cadrul ședinței Comisiei Naționale pentru Integrare Europeana care a fost prezidata de președintele Maia Sandu.

Guvernul a aprobat un ajutor de stat de aproape jumatate de miliard de lei pentru salvarea companiei TAROM

15:55, 23.05.2024 - Guvernul a aprobat in sedinta de joi ajutorul de stat pentru TAROM, in valoare de peste 470 de milioane de lei, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care spune ca decizia este un pas important pentru salvarea companiei.

Un ministru din guvernul Netanyahu amenința cu demisia daca nu se va adopta un nou plan cu privire la Gaza

00:00, 19.05.2024 - Anuntul adanceste o divizare in cadrul conducerii israeliene dupa mai bine de sapte luni de razboi, in care Israelul nu si-a indeplinit inca obiectivele declarate de a distruge Hamas si de a returna numerosii ostatici rapiti in timpul atacului din 7 octombrie.Gantz a expus un plan in sase puncte care…

Netanyahy anunța inchiderea Al-Jazeera in Israel. Postul TV, acuzat ca „amenința securitatea țarii”

16:55, 05.05.2024 - Guvernul israelian „a decis in unanimitate" ca postul qatarez Al-Jazeera va fi „inchis in Israel", a anuntat premierul Benyamin Netanyahu intr-un mesaj pe X, fara a da mai multe detalii despre masurile luate, relateaza News.ro.Ministrul israelian al Comunicatiilor, Shlomo Karhi, a declarat pe X ca a…

Liderul Hamas acuza Israelul ca saboteaza eforturile pentru un armistitiu in Gaza: „Netanyahu vrea sa continue agresiunea”

16:51, 05.05.2024 - Liderul miscarii palestiniene Hamas, Ismail Haniyeh, a acuzat duminica Israelul ca saboteaza eforturile de mediere in vederea unui armistitiu in Gaza asociat cu o eliberare a ostaticilor detinuti in teritoriul palestinian, transmite France Presse, potrivit Agerpres.

Israelul a respins propunerile Hamas de a pune capat conflictului din Gaza

16:01, 05.05.2024 - Netanyahu a spus ca Israelul este dispus sa intrerupa luptele in Fasia Gaza pentru a asigura eliberarea ostaticilor inca detinuti de Hamas, despre care se crede ca ar fi peste 130, relateaza Reuters, citat de Agerpres."Dar, in timp ce Israelul a dat dovada de disponibilitate, Hamas ramane inradacinat…


Ce parere ai despre aceasta stire?