Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul a anunţat că un avion de luptă rusesc i-a violat spaţiul aerian

Publicat:

„A avut loc o intrare nesemnficativa a avionului de lupta in spetiul aerian, aproximativ 1,6 kilometri. Pilotul a fost avertizat, iar avionul si-a schimbat cursul si s-a intors in Siria”, a declarat Iaalon la postul de radio .    Avionul a intrat in spatiul aerian al Israelului deasupra .    „Avioanele de lupta ale Rusiei nu ne ataca, de aceea noi nu trebuie sa reactionam in mod automat si sa le doboram atunci cand are loc o eroare”, a declarat ministrul israelian.      

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Suedia anunța ca un avion militar rusesc i-a incalcat spatiul aerian

18:05, 15.06.2024 - Avioanele de vanatoare suedeze au interceptat o aeronava militara rusa dupa ce aceasta a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Suediei, vineri, la est de insula baltica Gotland, au anuntat sambata fortele armate ale tarii nordice, citate de Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 786. Kievul a lovit, in premiera, un avion de lupta rusesc de ultima generatie

15:10, 09.06.2024 - Forțele ucrainene au lovit pentru prima data un avion de lupta rusesc Sukhoi Su-57 de ultima generație. Avionul se afla intr-o baza aeriana din interiorul Rusiei, a anunțat duminica agenția de informații GUR de la Kiev. Pentru a confirma lovitura, ucrainenii au prezentat imagini din satelit. Mesajul…

O noua linie roșie a fost depașita: Ucraina poate dobori avioane in spațiul aerian rusesc folosind arme americane

17:51, 05.06.2024 - Statele Unite au dat Ucrainei permisiunea de a dobori aeronavele militare care zboara pe teritoriul Rusiei la inceputul invaziei pe scara larga a Rusiei, a declarat purtatorul de cuvant al Consiliului de Securitate Naționala al SUA, John Kirby, la o conferința de presa din 4 iunie, ca raspuns la o intrebare…

Ucraina poate folosi avioanele de lupta F-16 trimise de Danemarca pentru a ataca teritoriul Rusiei

17:00, 30.05.2024 - Ucraina poate folosi avioanele de lupta F-16 trimise de Danemarca in Kiev pentru a lovi ținte militare din Rusia. Aceasta acțiune s-ar incadra „in regulile de razboi” a declarat astazi ministrul de Externe danez, Lars Lokke Rasmussen.

Alerta in spațiul aerian al Romaniei: avioanele Typfoon au interceptat un aparat de zbor al Iranului

07:15, 30.04.2024 - Trei dintre cele mai bune avioane de lupta ale NATO au avut o prima ieșire in teatru de operații de la frontiera estica a Alianței, iar cea mai buna drona a Pentagonului și-a facut aparițai unica deasupra Marii Negre, scrie newsweek.ro.

Zelenski, un nou apel catre Occident dupa atacul Iranului asupra Israelului: Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc!

15:25, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a opri „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza DPA.

Preturile petrolului au crescut usor vineri, pe fondul conflictului dintre Israel si Iran; avans saptamanal de peste 4%

05:55, 06.04.2024 - Cotatia titeiul Brent a crescut cu 52 de centi, sau cu 0,57%, pana la 91,17 dolari pe baril. Pretul titeiului american West Texas Intermediate a atins 87,41 dolari pe baril, urcand cu 32 de centi sau cu 0,37%. Ambele valori de referinta ale petrolului au atins joi cele mai ridicate niveluri din octombrie.…

Rusia acuza Israelul ca alimenteaza conflictul din regiune prin atacurile asupra Siriei

07:15, 03.04.2024 - Atacurile forțelor israeliene in Siria sunt „destinate sa alimenteze conflictul” in regiune, a denuntat ambasadorul Rusiei la ONU, la o reuniune a Consiliului de Securitate convocata dupa un raid atribuit Israelului impotriva consulatului iranian din Damasc


Ce parere ai despre aceasta stire?