Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israel și Hezbollah: un joc periculos cu focul și riscul de război total

Publicat:
Israel și Hezbollah: un joc periculos cu focul și riscul de război total

In ultimele saptamani, tensiunile dintre Israel și Hezbollah au atins noi cote, insa niciuna dintre parți nu pare dispusa sa declanșeze un conflict de amploare. Intr-o spirala de amenințari și atacuri, atat Israel, cat și Hezbollah joaca un joc periculos, riscand sa declanșeze un razboi devastator care ar putea implica și alte forțe majore, precum […] The post Israel și Hezbollah: un joc periculos cu focul și riscul de razboi total appeared first on Puterea.ro .

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol si foto: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA avertizeaza ca un conflict intre Israel si Hezbollah ar putea declansa un razboi regional

22:21, 25.06.2024 - Statele Unite au avertizat, marti, cu privire la "consecintele dezastruoase" pe care le-ar avea un nou conflict intre Israel si Hezbollah in Liban si au cerut gasirea unei solutii "diplomatice"

Statele Unite avertizeaza ca un conflict intre Israel si Hezbollah ar putea declansa un razboi regional

22:05, 25.06.2024 - Statele Unite au avertizat marti cu privire la "consecintele dezastruoase" pe care le-ar avea un nou conflict intre Israel si Hezbollah in Liban si au cerut gasirea unei solutii "diplomatice", transmite AFP, informeaza Agerpres.

General american: O ofensiva israeliana in Liban ar spori riscul unui razboi mai amplu

08:15, 24.06.2024 - O ofensiva israeliana in Liban are potențialul de a spori riscul unui conflict mai larg care sa atraga Iranul și pe militanții aliniați acestui stat, in special daca existența gruparii Hezbollah va fi amenințata, a declarat duminica generalul american C.Q. Brown, scrie Reuters, conform Rador Radio Romania.

Risc de escaladare: 'O ofensiva israeliana in Liban ar spori riscul unui razboi mai amplu' - Generalul Forțelor Aeriene C.Q. Brown

03:30, 24.06.2024 - O ofensiva israeliana in Liban are potențialul de a spori riscul unui conflict mai larg care sa atraga Iranul și pe militanții aliniați acestui stat, in special daca existența gruparii Hezbollah va fi amenințata, a declarat duminica principalul general american, informeaza Rador Radio Romania.

Ministrul israelian de externe spune ca Israel e gata sa inceapa un razboi total impotriva Hezbollah și Libanului

14:25, 19.06.2024 - Dora Constantinovici (www.b1tv.ro) Ministrul israelian de externe, Israel Katz, a declarat ca in curand se va lua o decizie cu privire la un razboi total cu Hezbollah, dupa ce generalii israelieni au anunțat marți seara ca au semnat planurile pentru o ofensiva in Liban. Katz anunța inca un razboi total…

Israelul vorbește de „razboi total”, dupa ce Hezbollah a publicat un videoclip cu locații militare și a avertizat ca vor urma și altele

13:30, 19.06.2024 - Israelul a avertizat marți Hezbollah cu privire la perspectiva unui „razboi total”, dupa ce gruparea militanta libaneza a publicat un videoclip de 9 minute care ar fi fost filmat cu o drona și care arata locații militare și civile israeliene in mai multe orașe.

Hezbollah semnaleaza ca e gata sa bombardeze orașul Haifa, iar Israelul amenința cu un razboi total

11:06, 19.06.2024 - Israelul a avertizat gruparea pro-iraniana Hezbollah ca risca un "razboi total" cu statul evreu.Aceasta evoluție vine dupa ce Hezbollah a publicat o inregistrare video de noua minute, aparent realizata din...

Franta va prezenta propuneri pentru evitarea unui razboi intre Israel si organizatia libaneza Hezbollah

12:05, 28.04.2024 - Ministrul de externe francez Stephane Sejourne a anuntat ca le va prezenta duminica autoritatilor de la Beirut propuneri menite sa reduca tensiunile intre Israel si organizatia siita libaneza Hezbollah, transmit Reuters si AFP, relateaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?