Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israel: Partidul premierului Benjamin Netanyahu câştigă alegerile parlamentare

Publicat:

al premierului israelian in exercițiu a castigat alegerile parlamentare de marți, in timp ce principalul sau rival, a laburistilor de centru-stanga, si-a recunoscut miercuri infrangerea, relateaza AFP, Reuters și DPA.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ludovic Orban: Pentru alegerile prezidentiale si parlamentare Forta Dreptei va continua batalia cu PSD

19:45, 25.06.2024 -  Forta Dreptei va continua ''batalia cu PSD'' si se va bate pentru ca alegerile prezidentiale sa nu fie castigate de catre un candidat PSD, a declarat, marti, presedintele formatiunii, Ludovic Orban. 

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy avertizeaza ca Franta ar putea fi cuprinsa de haos dupa alegerile anticipate

09:50, 17.06.2024 - Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a avertizat duminica ca decizia neasteptata a presedintelui Emmanuel Macron de a dizolva Adunarea Nationala si de a convoca alegeri legislative anticipate ar putea sa provoace haos in Franta, potrivit Reuters.

Predicție sumbra pentru conservatorii premierului britanic Rishi Sunak: Sondajele indica „extinctia electorala” la alegerile din iulie

16:40, 16.06.2024 - Trei sondaje de opinie britanice, publicate sambata seara, au prezentat o imagine sumbra pentru Partidul Conservator al prim-ministrului Rishi Sunak, iar un sondaj a avertizat ca partidul se confrunta cu ”extinctia electorala” la alegerile din 4 iulie, transmite Reuters.

Rezultate alegeri europarlamentare 2024. Dreapta din Spania castiga alegerile, o lovitura data premierului socialist

13:26, 10.06.2024 - Partidul Popular (PP), de centru-dreapta din Spania, a iesit invingator in alegerile europarlamentare de duminica, obtinand 22 de locuri din cele 61 alocate tarii si dand o lovitura guvernului condus de socialisti al premierului Pedro Sanchez, relateaza Reuters.

Nigel Farage s-a „razgandit” și va candida la alegerile parlamentare din Marea Britanie

22:50, 03.06.2024 - Nigel Farage, figura a extremei drepte britanice, si-a anuntat luni candidatura la alegerile legislative din 4 iulie din Marea Britanie, din partea partidului nationalist Reform UK, care continua sa adune puncte in sondaje, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Doar 3.000 de romani s-au inregistrat pentru a vota prin ­corespondenta la alegerile parlamentare si prezidentiale

00:15, 03.06.2024 - 1.410 de romani din strainatate s-au inregistrat la Autoritatea Electorala Permanenta, incepand din 1 aprilie si pana vineri, 31 mai a.c., pentru a vota prin corespondenta la alegerile parlamentare, si 1.461 pentru prezidentiale, anunța instituția, citata de Hotnews. La alegerile pentru Senat si Camera…

Mii de persoane protesteaza impotriva premierului ungar Viktor Orban intr-un fief al partidului de guvernamant

19:35, 05.05.2024 - Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting organizat cu cateva saptamani inainte de alegerile europarlamentare si locale de la inceputul lunii iunie, relateaza Reuters. Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor…

Doua zile de vot anticipat pentru alegerile parlamentare din Coreea de Sud. Ce spera sa obțina președintele Yoon la „ziua judecații”

10:30, 05.04.2024 - Presedintele sud-coreean Yoon Suk Yeol a votat vineri, in prima din cele doua zile de vot anticipat pentru alegerile parlamentare de saptamana viitoare. PD si alte partide de opozitie au descris alegerile ca fiind ”ziua judecatii”, transmite Reuters, preluat de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?