Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israel: Doi morţi şi 167 de răniţi după prăbuşirea unei tribune într-o sinagogă din Cisiordania

Publicat:

Scene de groaza intr-o așezare evreiasca din Cisiordania. Doi oameni au murit, iar 167 au fost raniti dupa ce tribuna sinagogii in care se aflau s-a prabusit. Victimele sunt un barbat si un copil de 12 ani.Momentul tragediei a fost surprins de o camera de supraveghere.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski cere ajutor disperat din partea partenerilor. Morți și zeci de raniți in urma atacului cu bombe ghidate al rușilor in Harkov

17:40, 23.06.2024 - Bombe ghidate rusești au distrus sambata o cladire de apartamente din al doilea oraș ca marime din Ucraina, omorand trei persoane, ranind 52 și determinandu-l pe președintele Volodimir Zelenski sa solicite mai mult ajutor pentru a face fața amenințarii tot mai mari a rușilor, scrie Reuters, citat de…

Doua trenuri s-au ciocnit in India, zeci de morți și raniți

10:00, 17.06.2024 - Un tren de marfa a ciocnit luni din spate un tren de pasageri in statul indian Bengalul de Vest, accidentul provocand cel putin 13 morti si zeci de raniti, au anuntat autoritatile locale. Echipele de salvare actionau la fata locului pentru a scoate eventuali pasageri blocati.

Turcia: 10 morti si 40 de raniti intr-un accident de autocar

00:10, 27.05.2024 - Zece persoane au murit si alte 40 au fost ranite, dintre care noua grav, duminica intr-un accident de autocar la Mersin, in sudul Turciei, au anuntat autoritatile turce, noteaza AFP, potrivit Agerpres.

19 copii raniți in Gaza vor fi aduși la spitale din Romania. Cei mai mulți vor fi luați din Cisiordania

12:55, 16.05.2024 - 19 copii palestinieni, raniți in atacurile armatei israeliene din Fașia Gaza, vor fi tratați in Romania. Ei vor fi aduși cu avioane militare și internați de urgența in spitalele din București.

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

Regiunea Harkov - Atacurile din ultimele 24 de ore, soldate cu trei morti si cinci raniti

11:21, 12.05.2024 - Seful Administratiei Militare Regionale Harkiv, Oleh Sinehubov, a raportat ca in urma atacurilor rusesti din ultimele 24 de ore, trei persoane au fost ucise și alte cinci au fost ranite, iar un barbat a fost ranit ca urmare a detonarii unui proiectil, noteaza Ukrinform, potrivit Rador Radio Romania.

30 de elevi raniți dupa ce o camioneta a intrat din plin in mulțime

09:51, 03.05.2024 - Scene halucinante surprinse in Kargazstan. Cel puțin 30 de elevi au fost raniți dupa ce o camioneta incarcata cu inghețata, fara șofer, a intrat in ei la un festival școlar.  Incidentul a pornit dupa ce camioneta a luat-o singura la vale. Aceasta se pune in mișcare, prinde viteza și lovește din plin…

Zeci de mii de copii morți, raniți și infometați, in Fașia Gaza

21:15, 18.04.2024 - Peste 13.800 de copii au fost uciși in Fașia Gaza de la 7 octombrie, cand s-a declanșat razboiul, a anunțat Catherine Russell, directorul executiv al Fondului Națiunilor Unite pentru Copiii (UNICEF). In prezent, in Fașia Gaza, sunt uciși copii, alții  sunt raniți și alții sunt ”in pragul foametei. „Mii…


Ce parere ai despre aceasta stire?