Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Islamiștii au spart site-ul ziarului Lumina.ro. Hackerii au postat un mesaj pro Mahomed

Publicat:

Site-ul ziarului Patriarhiei Române, lumina.ro a fost spart de hackeri, miercuri seara, pe prima pagina aparea un mesaj în limba franceza. Hackerii au transmis un mesaj islamist pe un site care reprezinta ortodoxia din țara noastra. 

Atacul virtual de la ziarul Lumina.ro a fost semnat de hackerii "darkshadow" si "xWARRIORtn", iar aceștia au postat în limba franceza mesajul: "Nu exista alt Dumnezeu in afara de Allah, iar Mahomed este trimisul lui Allah".

De asemenea, pe site a fost postat, potrivit hotnews.ro urmatorul mesaj:

"Nous sommes habitués…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Datele personale a zeci de mii de pacienti din Marea Britanie au fost publicate pe dark web. Hackerii cer 50 de milioane de dolari: „Dați vina pe guvernul vostru!”

14:10, 21.06.2024 - Atacul cibernetic a provocat haos in Marea Britanie, dupa ce o grupare de hackeri a spart sistemele IT ale unui centru de analiza a sangelui si le-a facut inutilizabile. Datele personale a zeci de mii de pacienti au fost publicate pe dark web.

Universul, la „Mana lui Dumnezeu”! Imaginea uluitoare, surprinsa in spațiu: cum explica astronomii fenomenul cosmic extrem de rar

23:21, 10.05.2024 - I se spune „Mana lui Dumnezeu” și este o structura cosmica situata la 1300 ani-lumina fața de Pamant, in constelația Pupa.O camera speciala pentru energie intunecata a surprins imaginea uluitoare a „globului cometar” așa numita „Mana lui Dumnezeu”.Globulele cometare sunt nori cosmici izolați, plini…

Mesajul lui Zelenski de Paște: „Ucrainenii ingenuncheaza doar in rugaciune"

15:30, 05.05.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a indemnat duminica pe conationalii sai, cu ocazia Pastelui ortodox, sa se uneasca in rugaciune, spunand ca Dumnezeu are un „steag ucrainean pe umar” și va face ca viata sa invinga moartea, potrivit Reuters.

Mesajul primarului Bogdan Loghin de Paște: „Va doresc, tuturor radauțenilor de pretutindeni, un Paște in armonie cu valorile care stau la baza creștinatații: dragostea, grija fața de aproapele nostru și credința in Dumnezeu”

18:36, 04.05.2024 - Primarul din Radauți, Bogdan Loghin, a transmis, astazi, un mesaj sincer și din suflet, catre toți radauțenii cu ocazia Sarbatorilor Pascale. „Va doresc, tuturor radauțenilor de pretutindeni, un Paște in armonie cu valorile care stau la baza creștinatații: dragostea, grija fața de aproapele nostru și…

Mitropolitul Teofan, Pastorala. Sa aratam o inima milostiva fata de cei aflati in nevoi

12:40, 03.05.2024 - Hristos este raspunsul lui Dumnezeu la drama omenirii, el este dovada iubirii nemarginite a lui Dumnezeu fata de noi, oamenii, in suferinta noastra, spune mitropolitul Moldovei si Bucovinei, Teofan, in Pastorala de Pasti. Acesta inalta o rugaciune pentru cei aflati in nevoi, ”pentru semenii nostri a…

Tzanca Uraganu, in doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu sa te odihneasca, copil frumos și bun” / FOTO

22:25, 29.04.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu trece prin momente grele! Nepotul celebrului manelist s-a stins din viața la o varsta frageda. Cunoscutul artist este in doliu! Mesajul dureros pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

VIDEO Lumina soarelui, motivul de fericire al Ioanei Palcau, femeia de 104 ani din Alba Iulia: ”Dumnezeu mi-a dat Raiul pe Pamant”

21:05, 23.04.2024 - VIDEO Lumina soarelui, motivul de fericire al Ioanei Palcau, femeia de 104 ani din Alba Iulia: ”Dumnezeu mi-a dat Raiul pe Pamant” Imbracata in haine tradiționale, pe un fotoliu din casa, cu zambetul pe buze, o femeie, iși aduce aminte de copilarie. Este Ioana Palacu are 104 ani și locuiește in Alba…

Patriarhul Daniel intervine in atacul Iranului asupra Israelului: 'Ne rugam lui Dumnezeu sa daruiasca liderilor politici ințelepciunea facatorilor de pace'

23:45, 14.04.2024 - Patriarhul Daniel a transmis, duminica, un mesaj Patriarhului Teofil al III-lea al Ierusalimului, in care iși exprima ingrijorarea cu privire la escaladarea conflictului militar in Țara Sfanta și se roaga pentru restabilirea unei paci drepte și durabile.


Ce parere ai despre aceasta stire?