Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Isi paraseste iubitul pentru un alt dansator? Vezi cum arata presupusul amant al lui Jennifer Lopez

Publicat:

Potrivit revstei Life & , si unul dintre coregrafii "Dancing with the Stars", , au o aventura.'

VEZI GALERIA FOTO AICI

Acestia au fost surprinsi in holul unui hotel in urma cu cateva zile, in jurul orelor 22, in timp ce flirtau.

Citeste si: Avea 118 kilograme si a reusit sa slabeasca peste 70 de kilograme. Cum arata acum , castigatoarea ""

Martorul sustine ca, "artista a ajuns in jurul orelor 22, si a inceput sa ii faca ochi dulci lui Maks, in timp ce stateau pe canapea".

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pedeapsa record pentru „El Chapo de Romania” / Neghina este acuzat ca a importat 60 de kilograme de droguri

23:45, 29.06.2024 - Unul dintre cei mai mari traficanți de droguri din Romania a primit o pedeapsa record supa ce procurorii DIICOT au probat ca barbatul a importat și vandut pe piața drogurilor din țara noastra aproximativ 60 de kilograme de stupefiante.

PRINȘI CU CATEVA KILOGRAME DE DROGURI Descoperirea uimitoare facuta de polițiștii germani in mașina unor romani

12:10, 05.06.2024 - Conform polițiștilor, aceștia aveau in mașina opt kilograme dintr-o substanța psihoactiva din grupa catinonei, interzisa in Germania. The post PRINȘI CU CATEVA KILOGRAME DE DROGURI Descoperirea uimitoare facuta de polițiștii germani in mașina unor romani first appeared on Informatia Zilei .

Marius Șumudica și-a ieșit din minți cand au vazut ce au facut jucatorii de la FCSB și a spart televizorul: „Ai 30 de kilograme cu butelia in brațe și vorbești de capriori?”

12:40, 13.05.2024 - Marius Șumudica a fost deranjat de modul in care jucatorii de la FCSB au ironizat-o pe Rapid, dupa ce au caștigat titlul. Și a dezvaluit ca a spart televizorul de suparare. La fel ca dupa meciul care le-a adus matematic titlu, fotbaliștii roș-albaștri și-au amintit de rivalii de la Rapid și dupa ce…

Maya Castellano, imagini surprinzatoare alaturi de presupusul sau iubitul. Cat de mare s-a facut frumoasa fiica a Antoniei

15:50, 08.05.2024 - Maya Castellano, fiica Antoniei și a lui Vicenzo Castellano, a impartașit in mediul online imagini alaturi de un baiat care pare sa fie iubitul sau! Iata ce domnișoara in toata regula a devenit Maya și cat de frumoasa este!

Cazul Madalin Paul. Presupusul amant al Narcisei Modringa rupa tacerea. Ce spune despre relația lor și tanarul decedat

16:20, 18.04.2024 - Presupusul amant al Narcisei Modringa a oferit primele declarații, sperand ca va face lumina in acest caz. S-a spus ca Madalin Paul l-a urmarit pe baiat, care ar fi fost in mașina cu Narcisa, și, in cursa nebuna, a pierdut controlul volanului și a lovit un copac.

Presupusul amant care a fost urmarit de tanarul de 23 de ani, mort in accident, dezvaluire neașteptata! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

17:20, 16.04.2024 - Madalin Paul Paduran a murit dupa ce l-a urmarit pe presusupul amant la iubitei sale și a pierdut controlul volanului. Baiatul implicat a facut mai multe marturisiri neașteptate și a anunțat care este relația dintre el și Narcisa, tanara pe care apropiații decedatului o considera vinovata.

Imagini sfașietoare de la inmormantarea lui Madalin. Tanarul a murit in Olt, in timp ce il urmarea pe presupusul amant al iubitei sale/ FOTO

15:56, 16.04.2024 - Au aparut imagini sfașietoare de la inmormantarea lui Madalin! Tanarul in varsta de 23 de ani a murit in Olt, in timp ce il urmarea pe presupusul amant al iubitei sale. Iata fotografii de cand tanarul a fost condus pe ultimul drum!

Alerta pe piața alimentara din Romania: Sute de kilograme de pește au fost retrase de pe piața

17:45, 15.04.2024 - Inspectorii sanitari-veterinari au aplicat 13 sanctiuni contraventionale, in valoare de 149.400 lei, dupa o actiune de verificare a originii si trasabilitatii pestelui si a produselor din pescuit la 57 de operatori din 22 de judete, informeaza Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta…


Ce parere ai despre aceasta stire?