Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irina Vlah, fără teamă de SIS şi Poliţie: Mitingul din 21 mai este manipulare și propagandă de partid

Publicat:

Actualul bascan al Gagauziei, , nu va participa la mitingul din 21 mai, anuntat de presedintele . Oficialul a argumentat ca evenimentul nu are nicio legatura cu integrarea europeana si agenda europeana a tarii. "Nu voi participa la acest miting.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

TOP-ul celor mai activi politicieni, potrivit Intellect Group: Sandu, Dodon și Vlah, favoriții experților

13:50, 19.06.2024 - „Ratingul Politic” al companiei „Intellect Group”, in cadrul caruia au participat experți din 20 de țari, a stabilit topul celor mai activi 5 politicieni din Republica Moldova la moment. Este vorba despre Maia Sandu, Igor Dodon, Ion Ceban, Irina Vlah și Renato Usatii

Irina Vlah, cu intrebari catre „omuleții galbeni ai Maiei Sandu”: Uzurparea puterii in stat si exercitarea ei in numele unui partid este sau nu „tradare de Patrie”?!

13:40, 17.06.2024 - Irina Vlah, fondatoarea „Platformei Moldova”, se intreaba, intr-un editorial publicat pe canalul sau de telegram, ce este tradarea de patrie, in contextul noii lege aprobate recent de Parlament și cere mai multe raspunsuri de la actuala guvernare, care și a votat noile modificari.

(video) Igor Dodon: Suntem 1:1 cu Maia Sandu. Daca vreau sa-mi iau revanșa?! Important opoziția sa fie unita... pe urma ne vom clarifica cine e „mai puternic sau mai frumos”

14:21, 09.06.2024 - Liderul socialiștilor, Igor Dodon, care participa la lucrarile Forumului Economic Internațional din Sankt Petersburg, a declarat pentru presa rusa ca „nu are ambiția de a participa la prezidențialele” din toamna care vine, iar scopul principal al scrutinului este „de a schimba puterea in Republica Moldova”…

Liderii de la Chișinau indeamna moldovenii cu cetațenie europeana, intre care romana, sa participe la alegerile europarlamentare

14:00, 03.06.2024 - Șeful statului Maia Sandu, președintele Parlamentului Igor Grosu și premierul Dorin Recean au indemnat moldovenii cu cetațenie europeana atat din Rep. Moldova, cat și din diaspora sa iasa la vot in timpul alegerilor europarlamentare, subliniind ca votul va decide soarta europeana a țarii lor.

(video) Irina Vlah: Va veni vremea și vom afla de la procurori cine și cum a fraudat concursul de la aeroport

13:35, 16.05.2024 - Inițiativa lansata recent de catre președintele Comisiei parlamentare Economie, Buget și Finanțe, deputatul PAS, Radu Marian, vine in urma unei indicații din partea președintelui Maia Sandu. Opinia a fost exprimata de catre fostul bașcan al Gagauziei, Irina Vlah, la Puterea a Patra de N4.

Irina Vlah: In iunie va fi clar cum va participa opoziția in alegerile prezidențiale

13:11, 11.04.2024 - Irina Vlah, președinta Asociației „Platforma Moldova”, susține ca opoziția continua sa discute pe marginea inaintarii unui candidat comun la alegerile prezidențiale din toamna anului curent. Mai mult, ea considera ca in luna iunie 2024 va fi clar cum va participa opoziția la scrutinul prezidențial.Despre…

(video) Maia Sandu, despre vizitele Evgheniei Guțul la Moscova: „Cei care merg in Rusia sustin razboiul și uciderea oamenilor”

10:50, 10.04.2024 - Președinta Maia a venit cu un comentariu privind vizitele bașcanei Gagauziei, Evghenia Guțul, la Moscova. „Oamenii din Comrat, care merg acolo, cred ca acest razboi și uciderea unor oameni nevinovați, este normal”, a declarat șefa statului intr-un interviu pentru Nokta .

Irina Vlah: "In Gagauzia este nevoie de investit mai mult in invațarea limbii de stat"  

14:05, 01.04.2024 - Gagauzia are nevoie de investit mai mute resurse pentru crearea condițiilor pentru studierea limbii autohtone gagauze, dar și a limbii de stat a Republicii Moldova. O astfel de opinie a exprimat fostul bașcan al Gagauziei, Irina Vlah, in cadrul talk-show-ului "Без галстуков cu Alexandru Stahurski" de…


Ce parere ai despre aceasta stire?