Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irina Rimes a ales o destinatie atipica de vacanta! Unde se afla impreuna cu iubitul ei (FOTO)

Publicat:

Celebra cantareata a ales o destinatie de vacanta rar intalnita pentru o artista. Ea se afla in , o insula din mijlocul , la care se ajunge destul de greu.First day at stiu daca am ales cele mai bune poze, recunosc, nu m am chinuit prea multhellip; postez asta repede si ma intorc la langustina mea care se raceste pe masahellip;, a scris aceasta pe pagina ei de Instagram. Irina este insotita de iubitul ei, francezul .Cine este Irina ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Virus periculos intr-o destinatie populara de vacanta din Italia. Sute de oameni au ajuns la spital

17:45, 01.07.2024 - Un focar de norovirus care afecteaza localitatea Torri del Benaco de pe malul Lacului Garda din nordul Italiei a dus la spitalizarea a peste 300 de persoane si la imbolnavirea multor altora, care sufera de diaree, varsaturi, crampe, febra si greata, au raportat luni autoritatile italiene, informeaza…

Ce au putut sa pațeasca doi romani aflați in Grecia. Vacanța lor s-a transformat intr-un coșmar inainte sa ajunga la destinație

15:15, 11.06.2024 - O romanca a impartașit in mediul online ghionionul de care a avut parte inca din prima zi a vacanței in Grecia. Iata ce au pațit ea și soțul sau atunci cand au oprit sa se odihneasca!

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, vacanța romantica impreuna! Cei doi au ales o destinație spectaculoasa! / FOTO

22:50, 26.05.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat intr-o vacanța de vis! Cei doi au lasat in urma problemele despre care s-a vorbit in public și au ales o destinație spectaculoasa! Imaginile pe care Bianca Dragușanu le-a postat pe rețelele de socializare vorbesc de la sine!

Delia, in vacanța cu parinții! In ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatal ei de Paște. Imagini rare

15:41, 04.05.2024 - Delia a publicat pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory, mai multe fotografii din vacanța in care a plecat cu parinții și soțul ei de Paște. Iata cum i-a surprins pe mama și tatal ei!

Claudia Patrașcanu a plecat in vacanța cu baieții ei și ai lui Gabi Badalau! Ce destinație a ales artista / VIDEO

14:05, 26.04.2024 - Claudia Patrascanu a decis sa plece cu cei doi baieți ai sai in vacanța, in Grecia. Ieri, cei trei au parasit capitala Romaniei și au zburat spre Republica Elena. Artista a facut publice primele imagini din destinația de vis.

Sore, prima vacanța alaturi de noul iubit și fiica ei. Ce destinație a ales cantareața de aceasta data: „In formula extinsa” / FOTO

13:40, 22.04.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni ca Sore adora sa calatoreasca, iar de curand, a plecat in prima vacanța impreuna cu noul iubit și fiica lor. Cei doi au fost in vacanța și in Italia, iar ieri au ajuns in Maldive, impreuna cu Erin.

Ce a avertizat-o Radu Ștefan Banica pe Violeta, dupa ce tanara s-a afișat cu iubitul pe internet: „I-am zis sa aiba grija”

16:45, 10.04.2024 - Radu Ștefan Banica iși ia foarte in serios rolul de frate mai mare și i-a oferit Violetei cateva sfaturi prețioase. Iata ce a avertizat-o pe fiica Andreei Marin, dupa ce adolescenta s-a afișat cu iubitul pe Instagram!


Ce parere ai despre aceasta stire?