Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iran: "The Salesman" al regizorului Asghar Farhadi, propunerea pentru cel mai bun film străin la Oscar

Publicat:

Filmul "" al celebrului cineast iranian a fost desemnat sa reprezinte Iranul la secțiunea cel mai bun film strain la ediția de anul viitor a premiilor Oscar, relateaza media iraniana, conform AFP.

'' a fost ales cu o larga majoritate sa reprezinte Iranul la Oscar la categoria cel mai bun fim strain'', a anunțat , purtator de cuvânt al comisiei însarcinate cu alegerea filmului care sa reprezinte cinematografia din Iran la premiile Oscar, în februarie 2017.

internațional…

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Suedia și Iranul au facut un schimb de prizonieri. Acordul a fost mediat de Oman

19:05, 15.06.2024 - Suedia si Iranul au efectuat sambata un schimb de prizonieri, au declarat oficialii, Suedia eliberand un fost oficial iranian condamnat pentru rolul sau intr-o executie in masa din anii 1980, in timp ce Iranul a eliberat doi suedezi detinuti acolo, transmite Reuters.

Cine va asigura interimatul președinției iraniene in cazul incapacitatii lui Ebrahim Raisi

20:35, 19.05.2024 - Elicopterul care il transporta pe presedintele iranian Ebrahim Raisi s-a prabusit in apropiere de granita cu Azerbaidjan. In acest moment, nu se cunoaste starea de sanatate a ocupantilor, relateaza Le Figaro, potrivit news.ro, care raspunde si la intrebarea: cine asigura interimatul in cazul incapacitatii…

Iranul nu intenționeaza sa riposteze imediat impotriva atacurilor israeliene, susține un oficial iranian

11:06, 19.04.2024 - Un oficial iranian de rang inalt a afirmat pentru agenția de știri Reuters ca „Iranul nu are niciun plan de represalii imediate impotriva Israelului", la cateva ore dupa un atac lansat asupra orașului iranian Isfahan, despre care se spune ca ar fi fost efectuat de Israel, relateaza BBC.

Controverse prvind libertatea personala: Marea Britanie a aprobat cea mai dura lege antifumat luata vreodata in lume

02:06, 17.04.2024 - Parlamentarii din Marea Britanie au aprobat marti cu o majoritate covarsitoare legea care interzice tuturor celor nascuti dupa 2009 sa mai cumpere tigari, informeaza Rador Radio Romania.Propunerea este una dintre cele mai stricte masuri antifumat luate vreodata in lume.

RAZBOI IN ORIENTUL MIJLOCIU Numarul morților in razboiul din Gaza

14:50, 15.04.2024 - Peste 300 de drone și rachete au fost lansate asupra sa din Iran, Irak și Yemen, adaugand ca marea majoritate dintre ele au fost interceptate. Iranul spune ca a efectuat atacul ca raspuns la un raid israelian asupra consulatului iranian din Siria la 1 aprilie și spune ca problema poate fi acum „considerata…

Cancelarul Olaf Scholz avertizeaza Iranul, cerandu-i sa opreasca atacurile impotriva Israelului

22:10, 14.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a avertizat duminica Iranul in privința unor noi atacuri asupra Israelului, in timp ce escaladarea conflictului din Orientul Mijlociu a umbrit inceputul turneului sau de trei zile in China.

Ambasadorul Israelului in Romania: „Iranul vrea sa devina o putere hegemonica in regiune. E o sursa de teroare”

10:40, 14.04.2024 - Reuven Azar, ambasadorul Israelului in Romania, a declarat, la Digi24, ca Iranul vrea sa devina o putere hegemonica in regiune. El a adaugat ca este o sursa „de teroare și de conflict”.

Iranul a inceput un razboi psihologic: mesajul primit de cetațenii din Israel, direct pe telefoane

06:40, 14.04.2024 - Un grup cibernetic iranian numit Handala susține ca a patruns in sistemele radar ale Israelului și a trimis sute de mii de mesaje text amenințatoare cetațenilor israelieni, informeaza The Jerusalem Post.Grupul susține ca s-a infiltrat in sistemele radar și a expediat 500.


Ce parere ai despre aceasta stire?