Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irak: Aproape 20.000 de civili, blocați din cauza luptelor la Mosul (ONU)

Publicat:

Aproape 20.000 de civili sunt blocați din cauza luptelor in ultimul sector controlat de catre jihadiști in zona veche a orașului Mosul, pe care forțele irakiene incearca sa-l recucereasca, a indicat joi coordonatoarea umanitara a ONU pentru Irak, , citata de AFP.

''Estimam în acest stadiu ca s-ar putea sa existe pâna la 15.000 de civili, posibil chiar 20.000, în ultimele enclave ale orașului vechi'', unde s-au repliat jihadiștii, a declarat Grande.

Dupa mai bine de opt luni de la declanșarea ofensivei pentru cucerirea Mosulului

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Wizz Air despre intarzierile din ultima saptamana. Sute de clujeni au ramas blocați pe aeroporturi din cauza curselor spre Cluj anulate

10:30, 29.06.2024 - Dupa ce in ultima saptamana, sute de clujeni au ramas blocați pe aeroporturi ore in șir din cauza curselor Wizz Air spre Cluj care au avut intarzieri masive sau care au fost anulate, compania vine cu un raspuns oficial. „In ultimele cateva zile, spatiul aerian european a fost grav afectat ca urmare…

S-au deschis mai multe puncte de prim-ajutor in orașul Titu din cauza caniculei. Vezi unde vor funcționa

10:00, 22.06.2024 - Incepand de luni, 17 iunie, Primaria orașului Titu a dispus ca, pe timp de canicula, sa fie inființate puncte dotate cu dozator de apa rece gratuita pentru locuitorii orașului și, totodata, sa fie inființat și un punct de prim ajutor. Punctele de distribuire a apei /prim ajutor vor fi: – Secția UPU…

Evacuari masive in urma ofensivei ruse din Harkov: Peste 14.000 de persoane au fost stramutate din cauza luptelor

15:51, 21.05.2024 - Peste 14.000 de persoane au fost stramutate din cauza luptelor din regiunea ucraineana Harkov, unde Moscova a lansat o noua ofensiva de amploare pe 10 mai, a anuntat marti Organizatia Mondiala a Sanatatii, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Numar uriaș de paletinieni care au fugit din cauza luptelor din Rafah - raport UNRWA

07:35, 19.05.2024 - UNRWA, agentia ONU pentru refugiatii palestinieni, a estimat, sambata, ca 800.000 de persoane au fugit din Rafah de la 6 mai si de la apelurile la evacuare lansate de armata israeliana inainte de lansarea operatiunilor terestre in acest oras din sudul Fasiei Gaza, relateaza leparisien.fr, citat de news.ro.

Luis Gabriel și Haziran, blocați in Dubai, din cauza ploilor puternice. Au incercat de trei ori sa se intoarca in țara: „Zborurile se tot amana...”

20:01, 19.04.2024 - Au plecat intr-o vacanța, dar s-au trezit in mijlocul furtunii din Dubai. Luis Gabriel și Haziran au postat, in urma cu cateva zile, imagini de acolo cu strazile inundate. Cei doi au incercat sa se intoarca acasa, dar fara succes.

Romani blocați in Dubai din cauza inundațiilor apocaliptice / MAE da informații de ultima ora

12:50, 18.04.2024 - Ministerul de Externe anunta ca un grup de cetateni romani, ramas blocat pe Aeroportul din Dubai, a revenit in Romania. Alte doua grupuri au cerut ajutor pentru cazare, pana la revenirea in țara.

Ultima ora – Romani blocați in Dubai, din cauza inundațiilor: MAE a intrat in alerta (VIDEO)

18:25, 17.04.2024 - Ultima ora: Romani blocați in Dubai, din cauza inundațiilor: MAE a intrat in alerta Doua grupuri de cetațeni romani ale caror curse aeriene au fost anulate din cauza fenomenelor meteorologice extreme sunt blocate in Aeroportul Internațional Dubai, anunța MAE, relateaza Mediafax.

Din cauza fenomenelor meteo extreme, cetateni romani au ramas blocati in Aeroportul International Dubai. Precizari MAE

18:25, 17.04.2024 - In contextul fenomenelor meteorologice extreme care afecteaza teritoriul Emiratelor Arabe Unite, Ministerul Afacerilor Externe MAE , prin intermediul Consulatului General al Romaniei la Dubai, are in atentie si monitorizeaza situatia a doua grupuri de cetateni romani aflati in Aeroportul International…


Ce parere ai despre aceasta stire?