Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ipoteză șocantă: viceprimarul din Joseni a fost omorât de iubit

Publicat:

a fost ucis pe 22 aprilie, in casa sa de vacanța. Suspectul, , și-a recunoscut fapta. El a fost reținut pentru 24 de ore. Achetatorii spun ca intre cei doi exista o relație de amor.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița din Ucraina ar fi fost omorata de un moldovean in Germania: Suspectul e fostul iubit al mamei copilei

09:15, 10.07.2024 - Poliția din Praga l-a arestat pe principalul suspect in cazul uciderii Victoriei, o fetița ucraineana de 9 ani refugiata cu mama ei in Germania. Principalul suspect este un moldovean, fostul iubit al mamei micuței. Acesta va fi extradat in Germania, unde va fi judecat, scrie libertatea.ro .

Barbat gasit mort pe un camp. Ipoteza șocanta pe care o iau in calcul polițișii

12:11, 31.05.2024 - Un barbat a fost gasit fara suflare, pe un camp din județul Mureș. Autoritațile iau in calcul mai multe variante, insa principala ipoteza este aceea ca omul ar fi fost ucis de un urs. Acesta avea 71 de ani și era ingrijitor la o stana.

Ce marturisire șocanta a facut tatal verișorului Raisei, fetița de doi ani gasita fara suflare in Dolj: „El a omorat-o!”

16:35, 30.05.2024 - Tatal verișorului Raisei, fetița in varsta de doi ani, care a fost gasita fara suflare in județul Dolj, a facut o marturisire șocanta. Iata ce declarații a facut barbatul despre tot ce s-a intamplat!

(video) A omorat un barbat cu un cuțit, apoi l-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc de la Buiucani: Suspectul, reținut

16:25, 27.05.2024 - Un barbat de 42 de ani din capitala a fost plasat in arest pentru 30 de zile, fiind suspectat de comiterea unui omor. Potrivit informațiilor in urma unui scandal iscat intre cei doi barbați, suspectul și-a omorat amicul, iar pentru a ascunde urmele a aruncat cadavrul peste geam de la etajul 9.

Ipoteza șocanta a spionilor ruși, in legatura cu tentativa de asasinare a premierului Slovaciei.

07:05, 23.05.2024 - Serviciul de informatii externe al Rusiei (SVR) a transmis miercuri ca „elitele globaliste totalitar-liberale” s-ar afla in spatele tentativei esuate de asasinare a premierului slovac Robert Fico. SVR sustine ca aceasta actiune a fost menita sa-i intimideze pe cei care au opinii diferite si actioneaza…

Recidivist retinut dupa ce in urma cu doua luni a omorat o femeie si i-a ascuns trupul pe un teren de langa un fost poligon de tragere

17:30, 17.04.2024 - Un barbat a fost retinut de procurorii din Petrosani dupa ce in urma cu doua luni a omorat o femeie si i-a ascuns trupul pe un teren din apropierea fostului poligon de tragere din Petrosani. Suspectul fusese condamnat anterior pentru omor calificat.

Reconstituirea crimei de pe autostrada. Suspectul le-a povestit procurorilor cum a omorat-o pe femeie și de la ce a pornit totul

20:31, 15.04.2024 - O serie de greșeli l-au dat de gol pe cetațeanul turc care a omorat o femeie și i-a aruncat trupul pe un camp de langa Autostrada București-Pitești. Dupa ce i-au refacut traseul pas cu pas și au inspectat locuința, anchetatorii au gasit urmele crimei, deși barbatul a incercat sa le spele cu clor. O…


Ce parere ai despre aceasta stire?