Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IPJ Olt: Melania Renghea a cerut să fie transferată pentru a fi mai aproape de casă

Publicat:

Purtatorul de cuvânt al IPJ Olt, , a dezvaluit ca - agentul de politie care si-a înjunghiat superiorul în a doua zi de Craciun - a cerut sa fie transferata la o alta sectie motive personale.

, Renghea ar fi cerut sa fie mutata pentru a fi mai aproape de casa. &"În luna a 11-a, ea a cerut sa fie transferata pentru a fi mai aproape de Slatina, localitatea în care este domiciliata", a declarat, pentru ZIUAnews, .

Totodata, oficialul IPJ Olt a precizat ca nu ne poate…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanarul mort in accidentul rutier din Olt luase peste 7 la Bacalaureat. Ce planuri avea

13:55, 08.07.2024 - Tanarul care a murit in accidentul petrecut in noaptea de 7/8 iulie 2024 in municipiul Slatina obținuse medie peste 7 la Bacalaureatul 2024. Baiatul de 18 ani se afla in mașina cu alți prieteni, toți foști colegi de liceu. Doi dintre ei au fost raniți.

PNL a dat o lovitura de imagine: Mario de Mezzo, victorie in 'fieful' lui Paul Stanescu

02:40, 10.06.2024 - Conform numaratorii paralele a partidelor, PNL a dat o lovitura de imagine in județul Olt, fieful secretarului general al PSD, Paul Stanescu.PNL ar fi caștigat primaria Slatina, prin intermediul lui Mario De Mezzo, fost prefect al județului Olt.

Cine era tanarul de 19 ani mort in accidentul de skijet pe raul Olt. „Antrenorii, colegii, prietenii sunt cu toții afectați” FOTO VIDEO

14:25, 02.06.2024 - Tanarul cautat ore in șir in apele raului Olt și gasit fara suflare duminica-dimineața, 2 iunie 2024, era sportiv de performanța, legitimat la un important club din Slatina. Oficialii clubului au reacționat la auzul veștii ca sportivul și-a pierdut viața.

Tanar de 19 ani, disparut in apele raului Olt. S-ar fi rasturnat cu skijet-ul. Prietenul sau s-a salvat VIDEO

09:50, 02.06.2024 - Pompierii cauta un tanar de 19 ani, din Slatina, disparut in apele raului Olt in dupa-amiaza zilei de sambata, 1 iunie 2024. Tanarul ar fi ieșit impreuna cu un prieten la o plimbare cu skijet-ul. Un accident ar fi pus capat, brusc, cursei celor doi. Cel de-al doilea tanar s-a salvat.

S-a lasat cu dosar penal si amenda dupa ce presedintele PNL, Nicolae Ciuca, s-a intalnit cu locuitorii din Slatina

16:55, 27.05.2024 - Politistii au intocmit dosar penal pentru distrugere dupa lipirea de materiale pe mobilierul stradal de pe esplanada din centrul Slatinei, unde duminica seara presedintele PNL, Nicolae Ciuca, si candidati ai partidului la alegerile locale au participat la o intalnire cu slatinenii, eveniment in pregatirea…

Șomerii, dispuși sa dea indemnizația de șomaj doar pe un salariu mare. „La 61 ani mai sunt de munca?”. Ce spun angajatorii VIDEO

16:21, 17.05.2024 - Persoanele care vor un loc nou de munca au avut șansa sa caute in cadrul bursei generale, organizata vineri, 17 mai 2024, de AJOFM Olt, la Slatina și Caracal. Mulți șomeri au venit doar pentru a primi viza pe carnetul de șomer, in vreme ce angajatorii au mai bifat o participare.

Cum iși asigura un tanar din Olt banii de pacanele. Polițiștii i-au gasit acasa zeci de bancnote de 200 și 500 euro

12:50, 27.04.2024 - Un tanar in varsta de 27 ani a fost reținut și ulterior plasat sub control judiciar dupa ce reprezentanții mai multor sali de jocuri de noroc au reclamat ca au fost pacaliți. Barbatul schimba valuta și juca in sali din Slatina și Caracal.

A inceput Olimpiada Naționala de Limba Romana pentru gimnaziu. Organizare de top, discurs ciudat al primarului. „Iubita, ce premiu vrei sa iei?”

20:25, 18.04.2024 - Aproximativ 350 de copii și profesori din toata țara au venit la Slatina, in județul Olt, unde in perioada 17-21 aprilie 2024 se desfașoara Olimpiada Naționala de Limba Romana pentru gimnaziu. La festivitatea de deschidere a participat și primarul municipiului, care a avut un discurs de neințeles.


Ce parere ai despre aceasta stire?