Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ipertrofan, comprimate filmate - pentru tratamentul tulburarilor functionale care insotesc adenomul de prostata

Publicat:

Ipertrofan, comprimate filmate
Prospect
Compozitie
Fiecare tableta enterosolubila contine mepartricin 40 mg si excipienti q.s. 
Actiune terapeutica
Mepartricinul (ester metilic al partricinei) este un derivat semisintetic al unui antibiotic polienic izolat de Laboratoarele de cercetare spa, pornind de la o tulpina dintr-o cultura de Streptomyces aureofaciens. La administrarea pe cale orala, mepartricinul s-a dovedit a fi util in special pentru ameliorarea functionarii complexului uretro-prostato-vezical, la pacientii cu hipertrofie benigna de prostata. Mecanismul

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bolile pot fi citite pe unghii. Cum poți recunoaște afecțiunile de care suferi, analizandu-ți unghiile

11:10, 24.06.2024 - Unghiile ingalbeniteOdata cu inaintarea in varsta este normal ca unghiile sa se ingalbeneasca. Insa, daca nu este cazul, acest lucru poate indica un deficit de vitamine și minerale sau o infecție fungica. De asemenea, in cazul persoanelor diabetice unghiile au tendința de a capata o nuanța galbuie.…

In perioada 5-11 iunie incepe dezinsecția domeniului public al municipiului Ramnicu Valcea! Tratamentul impotriva țanțarilor și capușelor se va aplica in doua etape

13:21, 03.06.2024 - In baza HCL nr. 128/2024 de aprobare a Programului Unitar de Acțiune pentru combaterea daunatorilor și ca urmare prognozei meteorologice (mai multe zile fara precipitații sau cu precipitații reduse și temperaturi de peste 15oC seara și dimineața), Piețe Prest SA va desfașura in perioada 5 – 11 iunie…

In intervalul 5-11 iunie: Incepe dezinsecția domeniului public al municipiulu! Tratamentul impotriva țanțarilor și capușelor se va aplica in doua etape

21:30, 02.06.2024 - In baza HCL nr. 128/2024 de aprobare a Programului Unitar de Acțiune pentru combaterea daunatorilor și ca urmare prognozei meteorologice (mai multe zile fara precipitații sau cu precipitații reduse și temperaturi de peste 15oC seara și dimineața), Piețe Prest SA va desfașura in perioada 5 – 11 iunie…

Importanța alegerii unui medic specializat pentru tratarea durerilor de umar

20:00, 31.05.2024 - Durerile de umar reprezinta o problema comuna, cu care se confrunta anual mai bine de jumatate din populația generala, asociate in general cu traumatisme la nivelul umarului sau cu menținerea unei poziții anormale a umarului pentru o perioada prelungita de timp. Deși durerile acute in general nu reprezinta…

Disconfort in partea din fața a piciorului? Afla care sunt cauzele nevromului lui Morton

18:15, 31.05.2024 - Nevromul lui Morton, sau neuromul interdigital, este o afecțiune dureroasa care afecteaza nervii de la nivelul degetelor de la picioare. De obicei, se manifesta intre al treilea și al patrulea deget, dar poate afecta și alte degete ale picioruluii. Aceasta afecțiune este cauzata de compresia nervului…

Excesul de piele de la nivelul pleoapei superioare. Cauzele și tratamentul blefaroșalazisului.

14:10, 01.05.2024 - In lumea esteticii și a chirurgiei plastice, excesul de piele de la nivelul pleoapelor, cunoscut sub numele de blefaroșalazis, poate fi mai mult decat o problema de ordin estetic. Pentru multe persoane, odata cu inaintarea in varsta, aceasta afecțiune poate ajunge sa afecteze campul vizual și calitatea…

Probiotice – eficiente sau placebo?

05:15, 09.04.2024 - Probioticele sunt bacterii vii sau drojdii promovate ca avand diverse beneficii pentru sanatate. Ele sunt de obicei adaugate in iaurturi sau luate ca suplimente alimentare și sunt adesea descrise ca fiind bacterii „bune” sau „prietenoase”. Se considera ca probioticele ajuta la restabilirea echilibrului…

Este recomandat pacienților cu diabet de tip 2

11:50, 03.04.2024 - Oamenii de știința au studiat ani de zile efectul dietei si al stilului de viata asupra diabetului de tip 2. Cercetarile au aratat ca exista o serie de factori de risc care pot declansa boala, pe langa mostenirea genetica, noteaza exquis.ro. Diabetul zaharat de tip 2 afecteaza capacitatea organismului…


Ce parere ai despre aceasta stire?