Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ionela Prodan, pe patul de moarte, rugăminte de suflet pentru Elena Merișoreanu. A prevestit artista divorțul fiicei sale de Laurențiu Reghecampf? ”Mi-a zis că…”

Publicat:

Subiectul momentului in showbiz este divorțul dintre și Laurențiu Reghecampf, astfel ca și acum va aduce in prim-plan noutați despre cei doi. De data aceasta, cea care se implica in subiect este Elena Merișoreanu. Interpreta de muzica populara, cea mai buna prietena a , face dezvaluiri neștiute. Vedeta spune ca inainte ca sa moara, parca prevestind greutațile actuale ale sexy-impresarei, a rugat-o un lucru de suflet, de care și astazi ține cont.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Laurențiu Reghecampf, noi declarații despre divorțul cu Anamaria Prodan. Impresara nu a fost prezenta la infațișare: „Sunt ținut cu forța in aceasta casnicie”

22:20, 21.06.2024 - Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut o noua infațișare la tribunal pentru procesul de divorț. Antrenorul a facut mai multe declarații importante cu privire la situația dintre el și inca soția sa.

De ce nu mai este Corina Caciuc martor in divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Explicațiile avocatului impresarei: „A recunoscut ca...”

22:10, 21.06.2024 - Astazi a avut loc un termen in procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț in care martor este Corina Caciuc. Se pare ca iubita antrenorului a cerut sa nu mai aiba aceasta calitate in proces, urmatorul termen avand loc pe 9 octombrie 2024.

Xtra Night Show. Anamaria Prodan, marturisiri importante despre procesul cu Laurențiu Reghecampf. Ce cerințe a avut impresara: „Cu durere in suflet”

12:50, 14.06.2024 - Anamaria Prodan a facut mai multe marturisiri cu privire la situația tensionata dintre ea și fostul partener, Laurențiu Reghecampf. Impresara spune ca a avut mai multe cerințe cu privire la atitudinea acestuia, dar nu ar fi avut loc nicio schimbare , deși ar fi insistat in repetate randuri.

Anamaria Prodan a gasit mașina despre care Laurențiu Reghecampf a spus ca a fost furata! Unde s-a aflat bolidul de lux, pentru care el a depus plangere: ”S-a liniștit și...” / FOTO

15:56, 12.05.2024 - Anamaria Prodan a gasit mașina pentru care Laurențiu Reghecampf a facut plangere la poliție, spunand ca a fost furata! Vedeta a filmat bolidul de lux despre care s-a vorbit și a transmis un mesaj cu subințeles. Iata unde a fost in tot acest timp!

Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat dupa 24 de ani. Ucigașul a dezvaluit totul de pe patul de moarte

13:50, 24.04.2024 - Ramașitele unei femei din statul american Virginia de Vest și ale fiicei sale au fost gasite la 24 de ani dupa uciderea lor. Barbatul care le-a impușcat a marturisit totul pe patul de moarte, relateaza CNN.

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!


Ce parere ai despre aceasta stire?