Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ion Manole, blesteme de la mormântul Mădălinei: Să-i ardă focul! Securiștii, comuniștii și anticriștii mi-au omorât fata!

Publicat:

La aproape doi ani de la moartea , parinții regretatei cantarețe nu pot accepta trecerea in neființa a fiicei lor și condamna sistemul care ar fi de vina pentru ca nu-si pot vedea nepotul si nu pot afla adevarul despre decesur artistei.

Sursa: foto Ringier

Suparați ca nu și-au vazut nepotul niciodata de cand a murit "Fata cu parul de foc", deși avea dreptul, parinții Madalinei au inceput sa-i blesteme pe cei care s-ar face vinovați de dispariția .

"Nu stiu daca voi merge sambata la nepotul meu pentru ca…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata mormantul Andreei Morega, studenta de la Medicina ucisa de Mirel Dragomir. Au trecut trei luni de la tragedie: „Te vom plange mereu”

23:20, 05.07.2024 - Au trecut trei luni de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in apartamentul lui din Timișoara. Familia ei sufera cumplit și este copleșita de dorul ei. Parinții ei au fost, din nou, la mormantul ei in ziua in care s-au implinit trei luni de la tragedie.

Acces Direct. Vecina familiei tanarului gasit mort la stana din Cluj, declarații șocante. De ce susține ca parinții lui Emeric și-ar fi omorat copilul

19:20, 05.07.2024 - Emeric a murit la 29 de ani, iar familia crede ca, de fapt, a fost ucis, iar mai apoi trupul neinsuflețit a fost adus la stana. O vecina are o varianta cu totul diferita, susținand ca parinții și-ar fi ucis copilul.

Elena Merișoreanu, reproș la adresa soțului Madalinei Manole, la 14 ani de la tragedie: „Parinții ei au murit cu acest mare of, asta ține de omenie!”

16:16, 28.06.2024 - Elena Merișoreanu a colaborat adesea cu Madalina Manole, solista gasita, fara suflare, chiar de ziua ei de naștere, pe 14 iulie 2010, in vila din Otopeni. La aproape 14 ani de la tragedie, cantareața de muzica populara ne-a povestit, exclusiv pentru Click!, despre regretata artista. Are insa și un mare…

Fiica lui Bill Gates se iubește cu nepotul lui Paul McCartney. Cei doi și-au confirmat relația la un eveniment alaturi de parinții miliardari

11:25, 27.06.2024 - Fiica lui Bill Gates, Phoebe, traiește o noua poveste de dragoste alaturi de nepotul lui Paul McCartney. Cei doi și-au confirmat relația dupa ceremonia de absolvire a tinerei, la care au participat și parinții miliardari, relateaza Daily Mail.

Incendiu la Clinica de Pediatrie din Cluj: parinții și copiii au fost evacuați

07:05, 07.06.2024 - Pompierii din Cluj au intervenit, vineri dimineata, pentru stingerea unui incendiu produs intr-o camera tehnica a Clinicii de Pediatrie III din Cluj-Napoca. Focul nu s-a extins, dar s-au evacuat 22 de copii, dar si 27 de adulti – parinti si cadre medicale, informeaza News.ro.

Ce a declarat tatal lui Sebastian Olariu astazi, inainte sa dea ochii cu Vlad Pascu, tanarul care i-a ucis copilul: "Sa vina la mormantul baiatului meu..."

10:10, 23.05.2024 - Astazi, la ora 10.00, are loc un nou termen in dosarul accidentului de la 2 Mai. Parinții tinerilor care au fost uciși de Vlad Pascu cer, din nou, schimbarea incadrarii juridice a acestuia. Ce a declarat tatal lui Sebastian Olariu astazi, cu doar cateva minute inainte sa dea ochii cu tanarul care i-a…

Nepotul lui Tzanca Uraganu a prevestit ce boala are cu o luna inainte ca parinții lui sa afle diagnosticul. Lucas i-a șocat pe toți, inainte sa moara: ”Dumnezeu a vorbit prin copilul meu”

10:10, 11.05.2024 - Nepotul lui Tzanca Uraganu continua sa șocheze, chiar și dupa ce s-a stins din viața. Lucas a prevestit boala pe care o are inca dinainte ca medicii sa le spuna parinților sai diagnosticul. Cu toții sunt convinși ca Lucas avea o legatura stransa cu Dumnezeu inainte sa se stinga din viața. Iata ce a…

Jucandu-se cu focul, copiii au declanșat un incendiu la Costești

08:46, 10.04.2024 - Un incendiu a izbucnit aseara pe strada Victoriei din orașul Costești, trei autospeciale ale pompierilor deplasandu-se la fata locului. La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta la doua anexe, situate pe proprietați diferite, flacarile prezentand pericol de propagare și la doua locuințe.…


Ce parere ai despre aceasta stire?