Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ion Cuţelaba, suspendat provizoriu pentru dopaj

Publicat:

Luptatorul moldovean de arte martiale mixte a fost suspendat provizoriu de catre Agentia Mondiala Anti-Doping, cu o zi inainte de a cincea sa lupta din cadrul .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spaniolul Mohamed Katir, suspendat pentru dopaj, este cercetat si pentru vfalsificare de probe biologice

21:05, 12.06.2024 - Spaniolul Mohamed Katir, vicecampion mondial in proba de 5.000 m, care in februarie a fost "suspendat provizoriu" pe doi ani de Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU) pentru ca a ratat trei teste antidoping in ultimul an, este acuzat acum si de "falsificare" de probe, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Thiago Braz, fostul campion olimpic brazilian la saritura cu prajina, suspendat pentru 16 luni pentru dopaj

11:00, 29.05.2024 - Thiago Braz, fostul campion olimpic brazilian la saritura cu prajina, a fost suspendat pentru 16 luni, dupa ce s-a constatat ca a incalcat reglementarile antidoping, a anunțat Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU).

Fost campion olimpic, suspendat 16 luni pentru dopaj

09:51, 29.05.2024 - Fostul campion olimpic brazilian la saritura cu prajina, Thiago Braz, a fost suspendat pentru 16 luni, dupa ce s-a constatat ca a incalcat reglementarile antidoping, a anunțat marți, intr-un comunicat, Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU), conform Mediafax.

Campioana en-titre și-a anunțat lotul provizoriu pentru Euro 2024 » Fotbalistul suspendat pentru pariuri, convocat

17:05, 23.05.2024 - Italia, campioana en-titre de la Euro 2024, și-a anunțat lotul provizoriu. Luciano Spaletti (65 de ani), selecționerul Squadra Azzurra, a chemat 30 de jucatori pentru turneul final din Germania. Spaletti a profitat de faptul ca UEFA a schimbat regulamentul și le-a permis echipelor sa convoace 26 de…

WADA convoaca o reuniune extraordinara in legatura cu cazul de dopaj al inotatorilor chinezi

20:15, 14.05.2024 - Agenția Mondiala Anti-Doping (WADA) a convocat o reuniune extraordinara pentru a discuta cazul celor 23 de inotatori chinezi care au fost depistați pozitiv la un medicament interzis, dar carora li s-a permis sa concureze la Jocurile Olimpice de la Tokyo,

Caz uriaș de dopaj in China, unde 23 de inotatori depistați pozitiv

00:45, 26.04.2024 - Agenția Mondiala Anti-Doping (WADA), aflata sub presiunea comunitații sportive internaționale, a declarat joi ca va lansa o revizuire independenta a modului in care a gestionat un caz care a permis ca 23 de inotatori chinezi care au fost depistați poziti

Batut de fani și suspendat pe viața, luptatorul de MMA care a lovit o „ring girl” vine cu explicații: „Am fost tensionat și aveam emoții”

11:06, 23.04.2024 - Luptatorul iranian Ali Heibati se afla in centrul unui scandal uriaș dupa o gala de MMA care a avut loc vineri. Inainte de lupta a lovit-o cu piciorul pe una dintre fetele care anunța startul luptei, a fost batut de fani dupa lupta și a fost suspendat pe viața. Iar acum a avut o prima reacție. Intr-o…

Se intensifica scanadalul de dopaj cu acuzații grave la adresa WADA

20:20, 22.04.2024 - Lumea sportului mondial reacționeaza dur pe marginea unei dezvaluiri, conform careia inotatori chinezi au scapat nepedepsiți pe motiv de dopaj, inainte de Tokyo 2020. Conform NY Times și ARD, Agenția Mondiala Anti-Doping a gestionat defectuos o serie de teste de dopaj pozitive.


Ce parere ai despre aceasta stire?