Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ion Cristoiu: Singurul lucru care surprinde este disproporția între scorurile obținute de USL și ARD

Publicat:

a declarat luni seara, in emisiunea „Ultimul cuvant”, de pe B1 TV, ca nu este surprins de rezultatul alegerilor electorale, ci de diferența foarte mare intre scocurile obținute de USL și ARD.

Singurul lucru care surprinde nu este scorul, pentru ca avem de-a face cu 2 partide puternice in USL, ci disproporția intre cei 60% de la USL și ARD”, a declarat Cristoiu.

Acesta a afirmat ca voturile obținute de PPDD ar putea proveni de la cei care au susținut anterior PDL.

„Dar nu știm de unde a luat PPDD voturi, cred ca…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

4 copii si 2 adulti au murit in urma cu 2 ani intr-un incendiu din Turda. Ultimul copil al acelei familii a murit dupa 2 ani de chinuri.

10:51, 26.06.2024 - Comunitatea locala se confrunta cu o noua tragedie in urma incendiului devastator din aprilie 2022 care a luat viețile a șase membri ai unei familii. Singurul supraviețuitor, un baiat de 18 ani, care a suferit rani foarte grave, a murit.

Expert regal despre Regele Charles și boala sa: „Ultimul lucru pe care il dorește națiunea este un monarh leneș”

20:30, 11.06.2024 - Un expert regal a vorbit despre starea de sanatate a Regelui Charles, care a facut un pas inapoi in urma diagnosticului sau de cancer. „Este conștient in mod emoționant ca timpul trece”, a afirmat Hilary Fordwich pentru Fox News.

Florinel Coman a remarcat singurul detaliu pozitiv, dupa ce Romania s-a facut de ras cu Liechtenstein: „E cel mai important lucru”

23:40, 07.06.2024 - Florinel Coman (25 de ani), extrema stanga de la FCSB, a tras concluziile, dupa remiza rușinoasa din meciul Romania - Liechtenstein. Chiar daca și-au creat o mulțime de ocazii, „tricolorii” nu au reușit sa marcheze, iar partida s-a incheiat cu scorul de 0-0. La finalul meciului, Florinel Coman s-a declarat…

Ultimul sondaj inaintea alegerilor confirma. Balanișcu (PSD), singurul care il poate bate pe Chirica la Primaria Iași

14:20, 05.06.2024 - Dupa 9 ani, Iașiul are șansa sa scape de Mihai Chirica, de dosarele penale in care este urmarit și de proiectele-macheta propuse, in detrimentul unor proiecte reale, realizate pentru ieșeni. Ultimul sondaj realizat la nivelul municipiului Iași arata ca Bogdan Balanișcu, candidatul PSD la Primaria Iași,…

Ciolacu: Singurul lucru important pe care voi reusi sa-l fac pana la 1 iunie va fi ca in toate ministerele o sa fie un singur serviciu de avizare / Despre licitatii: Trebuie sa duceti zeci de cutii de calcule, cand exista inteligenta artificiala

11:56, 29.05.2024 - ”Romania nu va putea fi sustenabila fara o reforma adminbistrativa, fara o reforma bugetara, fara tinte in invatamant, in sanatate si fara un sistem foarte clar, public, de conectare atat cu investitorii din administratia locala, cat si cu investitorii privati”, a spus Ciolacu in  deschiderea Conferintei…

Ce mesaj ii transmite Mara Banica lui Culița Sterp, dupa ce a amenințat ca o da in judecata?! „Singurul lucru pe care il pot recomanda…”

16:30, 27.05.2024 - Scandalul dintre Mara Banica și familia Sterp ajunge in instanța. Culița Sterp a amenințat-o pe incisiva jurnalista ca o va da in judecata, dupa ultimele acuzații postate in mediul on-line. Avem reacția Marei Banica, in exclusivitate pentru Click! Mara Banica (48 de ani) iși dorește cu ardoare ca Zanni…

„Așa incepe Al Treilea Razboi Mondial?” Singurul lucru de care se tem SUA dupa moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi (POLITICO)

11:35, 21.05.2024 - Administrația Biden urmarește indeaproape modul in care Iranul reacționeaza la moartea subita a președintelui sau, așteptandu-se ca status quo-ul regional sa se mențina. In același timp insa, SUA sunt precaute pentru ca o singura acuzație din partea Iranului ar putea escalada tensiunile cu Israelul,…

Blinken: Hamas, 'singurul lucru' care sta intre oamenii din Gaza și incetarea focului

15:25, 19.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a acuzat Hamas ca a blocat negocierile privind incetarea focului in Gaza. Hamas este mai interesat de un conflict regional decat sa ajute poporul palestinian, a spus Blinken. Declarațiile au fost facute in Italia, in cadrul reuniunii țarilor G7.


Ce parere ai despre aceasta stire?