Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iohannis, mesaj de Ziua Independenței SUA: Prietenia noastră este mai puternică decât oricând

Publicat:
Iohannis, mesaj de Ziua Independenței SUA: Prietenia noastră este mai puternică decât oricând

Prietenia romano-americana este mai puternica decat oricand si este reflectata in , a afirmat, joi, presedintele , de a SUA, transmite Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis, mesaj cu ocazia Ziua Independentei SUA: „Prietenia noastra este mai puternica ca niciodata”

09:50, 04.07.2024 - „La multi ani de Ziua Independentei Statelor Unite si poporului american! Prietenia noastra este mai puternica ca niciodata si aceasta relatie este reflectata de cooperarea substantiala pe toate dimensiunile Parteneriatului nostru Strategic”, a scris pe X Klaus Iohannis.El a participat, miercuri, la…

Iohannis, de Ziua Independenței: Romania este aliatul si partenerul strategic care va lupta neobosit pentru libertate

08:31, 04.07.2024 - Romania este aliatul si partenerul strategic care va lupta neobosit pentru libertate, pentru progres economic si pentru democratie, astfel incat cetatenii sa fie protejati si sa aiba o viata prospera, a afirmat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, la receptia de Ziua Independentei, organizata la…

Iohannis, la ambasada SUA: Romania este aliatul si partenerul strategic care va lupta neobosit pentru libertate

20:55, 03.07.2024 - Romania este aliatul si partenerul strategic care va lupta neobosit pentru libertate, pentru progres economic si pentru democratie, astfel incat cetatenii sa fie protejati si sa aiba o viata prospera, a afirmat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, la receptia de Ziua Independentei, organizata la…

Romania, debut cu victorie la Euro-2024: Klaus Iohannis, mesaj pentru tricolori

19:05, 17.06.2024 - Echipa naționala de fotbal a Romaniei a invins luni la Munchen reprezentativa Ucrainei, in primul meci de la Campionatul european de fotbal din Germania. Tricolorii au facut un meci tactic perfect gandit de Edward Iordanescu, s-au impus cu 3-0 (1-0) și conduc pentru moment in Grupa E.

Ana Maria Pacuraru, jurnalist Realitatea PLUS, la Ziua Naționala a Israelului: „A fost o seara de celebrare, solidaritate și prietenie”

19:41, 16.05.2024 - Ana Maria Pacuraru a subliniat importanța sprijinului Romaniei pentru Israel, mai ales in lumina conflictului recent cu Palestina. Evenimentul a reunit lideri politici, diplomați și figuri de marca din lumea culturala, evidențiind legaturile stranse dintre cele doua națiuni.Aceasta ceremonie nu a fost…

Zelenski, mesaj special de Ziua Naționala a Iei 'Vishivanka': 'O uniforma pentru toți cei care apara umanitatea'

13:31, 16.05.2024 - Ucraina sarbatorește Ziua Iei Naționale 'Vishivanka' - „Вышиванка”.  In cea de-a treia zi de joi a lunii mai, in Ucraina este sarbatorita Ziua Iei Naționale. Președintele Volodimir Zelenski i-a felicitat pe ucraineni cu aceasta sarbatoare și a transmis un mesaj special.

Ce mesaj i-a transmis președintele Iohannis lui Mike Johnson la intanirea pe care au avut-o

20:35, 09.05.2024 - Klaus Iohannis a transmis, la intalnirea cu președintele Camerei Reprezentanților din cadrul Congresului SUA, Mike Johnson, aprecierea pentru atenția aratata de legislativul american pentru cooperarea cu Romania și cu alte state europene in promovarea prosperitații euroatlantice.

Iohannis, mesaj de Zilei Forțelor Terestre: Romania este pilon de stabilitate la nivel regional

14:05, 23.04.2024 - Romania este și va continua sa fie un aliat activ și implicat in consolidarea posturii de descurajare și aparare pe Flancul Estic al NATO și un pilon de stabilitate la nivel regional și euroatlantic, a transmis președintele Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Forțelor Terestre.


Ce parere ai despre aceasta stire?