Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ioana Ignat a împlinit 24 de ani! Ce mesaj emoționant i-a transmis iubitul ei, Sebastian Dobrincu: "Eu o văd tot o minoră”

Publicat:

este sarbatorita zilei de astazi! Frumoasa cantareața iși sarbatorește astazi ziua de naștere, iar iubitul ei, , a fost cel care i-a facut o urare emoționanta inca de la miezul nopții. Iata ce i-a transmis milionarul partenerei sale!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ioana și Marius de la Mireasa au implinit jumatate de an de cand au devenit soț și soție. Mesajul emoționant transmis de fostul concurent: "Tu radiai..." / FOTO

10:50, 23.06.2024 - Ioana și Marius, caștigatorii sezonului 8 Mireasa, sarbatoresc jumatate de an de cand au devenit soț și soție. In timp ce unele cupluri formate in timpul competiției s-au destramat, relația celor doi foști concurenți pare sa mearga tot mai bine odata cu trecerea timpului.

Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a absolvit liceul. Cum a aparut tanara la brațul tatalui ei și ce mesaj i-a transmis acesta

15:45, 15.06.2024 - Adriana, fiica lui Adrian Mutu, a defilat cu roba și toca, la brațul tatalui ei, la festivitatea de absolvire. Extrem de mandru, fostul fotbalist a publicat mai multe imagini și i-a transmis un mesaj emoționant.

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Medicul Angela Mazuru s-a stins din viața: Institutul Mamei și Copilului a transmis un mesaj de condoleanțe

16:05, 12.06.2024 - Medicul anesteziolog-reanimatolog pediatru in Secția Reanimare și Terapie Intensiva Chirurgicala, Angela Mazuru, s-a stins din viața. Administrația și colectivul IMSP Institutul Mamei și Copilului iși exprima regretul fața de trecerea in neființa a colegei lor. {{751709}}"Va ramine mereu in amintirea…

Laura Cosoi, mesaj emoționant la un an de cand Stephan Pelger s-a stins din viața. Ce a transmis prezentatoarea TV: "Ne lipsești și..." / FOTO

16:20, 10.06.2024 - In urma cu fix un an, vestea ca Stephan Pelger s-a stins din viața a șocat intreaga lume mondena! Pe data de 8 iunie 2023, unul dintre cei mai iubiți creatori de moda din Romania a fost gasit fara suflare in atelierul sau. Astazi, cand se implinește un an de cand designerul nu se mai afla printre noi,…

Ce mesaj a transmis Sebastian Dobrincu, dupa ce a anunțat ca s-a desparțit de Ioana Ignat. Cat de afectat ar fi de separare: ”Invinge durerea...” / FOTO

11:46, 11.05.2024 - Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au desparțit. In timp ce fanii lor așteptau sa faca pasul cel mare, cei doi se pregateau sa anunțe separarea. Sebastian Dobrincu este discret cand vine vorba de viața personala, insa iata ca acum a transmis un mesaj care i-a pus pe toți pe ganduri.

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.


Ce parere ai despre aceasta stire?