Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundațiile și alunecările de teren înregistrate în Vietnam au provocat moartea mai multor persoane

Publicat:

Numarul deceselor provocate de inundatiile si alunecarile de teren inregistrate in Vietnam a ajuns la 15, insa ar putea creste, pe fondul prognozelor de ploi torentiale pentru provincia cea mai grav afectata, situata in nordul muntos al tarii, informeaza Reuters, informeaza Agerpres.

, o provincie situata la 470 kilometri nord-vest de capitala Hanoi, a fost cel mai puternic lovita de intemperii, cu 12 morti, dintre care doi copii, a declarat oficialul local .

Majoritatea victimelor s-au inecat sau au fost ingropate de alunecarile de teren declansate de ploile…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin vrea o „arhitectura de securitate” in Asia, dupa vizitele in Coreea de Nord și Vietnam

07:05, 21.06.2024 - Vladimir Putin a declarat, joi, ca dorește sa construiasca o "arhitectura de securitate de incredere" in regiunea Asia-Pacific, in timpul vizitei de stat in Vietnam, a doua destinație din calatoria sa in Asia, dupa vizita din Coreea de Nord. Mișcarea este considerata o dovada de sfidare a Occidentului,…

Ploi musonice in Vietnam: Inundatiile si alunecarile de teren au dus la moartea a trei persoane

12:31, 10.06.2024 - Inundatiile si alunecarile de teren au dus la moartea a trei persoane in nordul Vietnamului, dupa mai multe zile de ploi puternice care au inundat mii de locuinte, a anuntat luni presa de stat, potrivit AFP, potrivit Agerpres.

Inundații in Indonezia: 35 de persoane inca disparute in urma alunecarilor de teren din Sumatra

11:45, 15.05.2024 - Continua cautarile a inca 35 de persoane disparute in urma inundațiilor și alunecarilor de teren din provincia indoneziana Sumatra de Vest. Bilanțul victimelor dezastrului din weekend a crescut la 58 de morți, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Cum ar putea AstraZeneca sa scape de acuzatiile privind faptul ca vaccinul sau anti-Covid a cauzat moartea mai multor persoane

10:30, 04.05.2024 - Experții juridici considera ca un document care a fost distribuit la centrele de vaccinare ar putea proteja firma farmaceutica AstraZeneca impotriva proceselor intentate de familiile ale caror rude s-au vaccinat dupa 7 aprilie 2021.

Situație dramatica in Tanzania: inundațiile și alunecarile de teren din țara au ucis peste 150 de persoane

03:51, 26.04.2024 - Inundațiile și alunecarile de teren din Tanzania au ucis peste 150 de oameni. Anunțul a fost facut de premierul tanzanian Kassim Majaliwa. Zeci de mii de gospodarii au fost afectate, informeaza Mediafax.

Cel puțin 12 persoane decedate și peste 50 disparute, dupa o alunecare de teren provocata de precipitații extreme in R.D. Congo

14:20, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unei ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, informeaza Agerpres, potrivit Reuters.

Inundații in Rusia. Situație critica la Orsk, unde patru persoane au murit și cateva mii au fost evacuate, dupa ruperea unui baraj

17:11, 07.04.2024 - „O situatie critica s-a dezvoltat in orasul Orsk", a declarat, duminica, ministrul rus pentru Situatii de Urgenta, Alexander Kurenkov, la doua zile dupa ruperea unui baraj, eveniment care, in plina perioada de topire a zapezii, a condus deja la evacuarea a cateva mii de locuitori, relateaza agenția…

Salvatorii cauta supraviețuitori, dupa alunecarile de teren și replicile cutremurului din Taiwan

10:55, 04.04.2024 - Autoritațile incearca sa ajunga la peste 650 de persoane blocate de cutremurul din Taiwan care a ucis cel puțin noua persoane și a ranit aproximativ 1.000 de persoane, noteaza The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?