Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundații în nordul Vietnamului - Cel puțin șase persoane și-au pierdut viața

Publicat:

Sase persoane au murit in urma ploilor torentiale care au afectat in ultimele doua zile provinciile montane din nordul Vietnamului, au anuntat miercuri autoritatile citate de agentia DPA. Cate o persoana si-a pierdut viata in provinciile , , si , in timp ce alte doua au murit in provincia , conform unui raport emis de pentru Prevenirea si din Vietnam.

Inundatiile produse in aceste provincii au distrus 330 de case si au provocat pagube pe 556 hectare de orezarii din regiunile situate la nord si…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 827. Bloc din Harkov, lovit de rachetele rusești

13:50, 31.05.2024 - Un bloc cu apartamente din orașul ucrainean Harkov a fost lovit de rachete rusești. Primul atac a avut loc pe parcursul nopții, iar al doilea s-a produs cand echipele de intervenție se aflau la fața locului. Cel puțin patru persoane au murit. Ucrainenii susțin ca cel puțin patru persoane au murit dupa…

Cel puțin 14 persoane au murit intr-un incendiu la un bloc din orasul vietnamez Hanoi

13:55, 24.05.2024 - Cel putin 14 persoane au murit si alte trei au fost ranite intr-un incendiu care a devastat un bloc de apartamente din centrul orasului Hanoi. Incendiul a fost puternic, cu mai multe explozii, a indicat agentia de stiri Vietnam News. Dupa cateva ore, bilantul victimelor indica cel putin 14 morti si…

Alunecari de teren in Papua Noua Guinee: Cel puțin 100 de persoane au murit

09:05, 24.05.2024 - Peste 100 de persoane ar fi murit intr-o alunecare de teren care s-a produs vineri intr-o zona izolata din Papua Noua Guinee, a anuntat televiziunea ABC din Australia, relateaza Associated Press, potrivit news.ro.

Coincidența sinistra: Cel puțin 19 oameni au murit in doua accidente in care au fost implicate microbuze

07:41, 21.05.2024 - Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata in Peru in doua accidente de microbuz, au anuntat luni autoritatile locale, relateaza AFP.Zece persoane au murit si 16 au fost ranite intr-o coliziune cu o remorca-tractor in regiunea Pasco (centru) luni dimineata, in timp ce alte noua persoane au murit si sase…

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac cu cuțitul intr-o școala primara din China

20:10, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Explozie la o hidrocentrala Enel in nordul Italiei: patru persoane au murit și mai multe sunt date disparute VIDEO

20:25, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA.


Ce parere ai despre aceasta stire?