Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundații în nord-estul Braziliei - Peste 11.000 de persoane au fost evacuate

Publicat:

Peste 11.000 de persoane au fost nevoite sa-si paraseasca locuintele, iar 4.200 au fost preluate in grija de catre autoritati, din cauza unor inundatii in 19 localitati din statul brazilian Bahia (nord-est), au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP.

Ploi puternice, care s-au abatut asupra regiunii de inceputul lui noiembrie, s-au soldat cu 17 morti - ultima victima a fost inregistrata joi -, potrivit unui bilant al din Bahia.

In total, 66 de localitati se afla in stare de urgenta din cauza acestor intemperii, potrivit acestei surse.

Numarul persoanelor…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apa cu taraita la robinetele mai multor localitați din Alba: APA CTTA raționalizeaza consumul din cauza caniculei

15:21, 22.06.2024 - Apa cu taraita la robinetele mai multor localitați din Alba: APA CTTA raționalizeaza consumul din cauza caniculei Apa cu taraita la robinetele mai multor localitați din Alba: APA CTTA raționalizeaza consumul din cauza caniculei Mai multe localitați din Alba vor primi apa cu țaraita dupa ce APA CTTA…

Momentele de panica au trecut la Niculești! Persoanele evacuate din cauza unei scurgeri de gaz au revenit la casele lor

16:00, 12.06.2024 - Momentele de panica din comuna Niculești au trecut. Toate persoanele care au fost evacuate de pompieri, din cauza unei scurgeri de gaz, au revenit la casele lor. Miercuri de dimineața, 65 de persoane au fost  evacuate de autoritați dupa ce o conducta de gaze a prezentat fisuri. ,,Intervenția din localitatea…

Chinezii opresc productia de panouri solare in sud-estul Asiei, din cauza restrictiilor SUA

11:10, 06.06.2024 - Firmele chineze care produc panouri solare opresc activitatea in fabricile din sud-estul Asiei, deoarece extinderea barierelor comerciale americane creeaza incertitudini pentru exporturile din regiune, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Incendiu, fum și panica in Alexandria / 30 de persoane, evacuate

10:01, 01.06.2024 - Eveniment Incendiu, fum și panica in Alexandria / 30 de persoane, evacuate iunie 1, 2024 08:58 Azi-noapte, in jurul orei 02.20, pompierii militari alexandrineni au fost alertați de manifestarea unui incendiu la o garsoniera aflata la etajul I din blocul 804, de pe strada București, din municipiul…

Cal blocat pe un acoperis din cauza inundatiilor, salvat de echipele de intervenție, in Brazilia

18:45, 10.05.2024 - Echipele de interventie au salvat joi un cal care a ramas blocat timp de doua zile pe un acoperis intr-o localitate din sudul Braziliei afectata sever de inundatii, potrivit imaginilor difuzate de posturile de televiziune, informeaza Reuters.

Armata rusa afirma ca a preluat controlul asupra unei noi localitati in estul Ucrainei

15:00, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat duminica ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters

Rusia forțeaza nota chiar de Paște și anunța cucerirea unei noi localitati in estul Ucrainei

14:30, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters.

Mii de persoane evacuate din cauza unui vulcan din Indonezia

15:10, 20.04.2024 - Peste 2.100 de persoane care locuiesc in apropierea unui vulcan in erupție de pe insula indoneziana Sulawesi au fost evacuate din cauza pericolului reprezentat de cenușa, nori vulcanici fierbinți și posibilitatea unui tsunami.


Ce parere ai despre aceasta stire?