Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundaţii în India: cel puţin 445 de morţi în statul Kerala (nou bilanţ)

Publicat:

Bilantul inundatiilor, care au devastat statul Kerala din sudul Indiei, a crescut duminica la 445 de morti dupa descoperirea altor 28 de trupuri in urma retragerii apelor, potrivit autoritatilor citate de AFP.

Un milion de persoane au fost instalate in adaposturi temporare si 15 persoane sunt in continuare date disparute, in urma musonului deosebit de violent, care a afectat aceasta regiune tropicala foarte apreciata de turisti in sezonul uscat.

Situatia s-a ameliorat net saptamana trecuta cu o reducere a cantitatii a ploilor si o retragere a apelor din zonele inundate.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel putin 18 oameni au murit dupa ce un autobuz de pasageri s-a ciocnit cu un camion, in India

08:55, 10.07.2024 - Cel putin 18 persoane au murit si multe altele au fost ranite dupa ce un autobuz de pasageri cu doua etaje s-a ciocnit, miercuri, cu un camion cu lapte in nordul Indiei. Coliziunea a avut loc pe o autostrada din statul Uttar Pradesh, iar 19 persoane ranite au fost transportate de urgenta la un spital,…

Bilantul busculadei produse in India la un eveniment religios creste la 121 de morti

13:21, 03.07.2024 - Bilantul victimelor unei busculade care a avut loc marti, in timpul unei adunari religioase din nordul Indiei, a crescut la 121, a declarat miercuri un ministru al guvernului statului Uttar Pradesh, citat de agentia DPA.

ONU estimeaza la 670 de morti bilantul alunecarii de teren din Papua Noua Guinee

13:25, 26.05.2024 - Un responsabil al ONU in Papua Noua Guinee a estimat duminica la 670 de morti bilantul alunecarii de teren care a ingropat in noaptea de joi spre vineri un sat din aceasta tara din Pacificul de Sud, informeaza AFP, transmite Agerpres. „Se estimeaza ca peste 150 de case au fost ingropate si ca 670 de…

Incendiu intr-un parc de distractii din India: Bilantul a urcat la 27 de morti, dintre care patru copii

12:30, 26.05.2024 - Douazeci si sapte de persoane, dintre care patru copii, au murit intr-un incendiu care a izbucnit sambata intr-un parc de distractii din vestul Indiei, conform unui nou bilant al politiei, relateaza France Presse.

Un incendiu la un local de divertisment a ucis cel putin 24 de persoane in India

21:15, 25.05.2024 - Cel putin 24 de persoane, printre care multi copii, au murit intr-un incendiu care a izbucnit sambata seara intr-un local de divertisment pentru familii din statul Gujarat, in vestul Indiei, a anuntat un oficial guvernamental, potrivit Agerpres.

Zeci de morți și de raniți in India dupa ce un panou publicitar uriaș s-a prabușit in timpul unei furtuni

16:30, 14.05.2024 - Cel puțin 4 persoane a murit și alte 75 a fost ranite dupa ce panoul de mare dimensiuni s-a desprins, luni seara, din cauza vantului puternic și a cazut in apropierea unei benzinarii din orașul indian Mumbai, informeaza AP.O operațiune de salvare a fost declanșata imediat, iar autoritațile au declarat…

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

Cel putin cinci morti in urma prabusirii unei cladiri in constructie in Africa de Sud

23:11, 07.05.2024 - Cinci persoane au murit si zeci erau prinse in continuare sub darimaturi marti dimineata, dupa ce o cladire cu mai multe etaje s-a prabusit luni in orasul George din Africa de Sud, relateaza Reuters. Douazeci si sase de muncitori in constructii care se aflau in cladirea neterminata atunci cind aceasta…


Ce parere ai despre aceasta stire?