Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundații DEVASTATOARE din sudul Indiei. 26 de oameni au murit și alți zeci sunt dați dispăruți

Publicat:

Inundații devastatoare in statul Kerala din sudul Indiei. Cel puțin 26 de oameni au murit și alți zeci sunt dați disparuți dupa ce ploile puternice au dus la revarsarea raurilor și au provocat alunecari de teren. Mai multe case au fost luate de ape.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

 54 de oameni au murit din cauza bauturilor alcoolice contaminate

15:55, 22.06.2024 - Numarul morților a urcat la 54 din cauza consumului de bauturi alcoolice contaminate in statul Tamil Nadu, din sudul Indiei, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania. Citește și Asociatia „Tales of Angels”, invitata la Ziua Republicii Italia Peste 100 de persoane sunt inca internate in spital,…

Tragedie fara margini: 54 de oameni au murit din cauza bauturilor alcoolice contaminate

14:41, 22.06.2024 - Numarul morților a urcat la 54 din cauza consumului de bauturi alcoolice contaminate in statul Tamil Nadu, din sudul Indiei, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.Peste 100 de persoane sunt inca internate in spital, a declarat sambata un oficial guvernamental.

VIDEO Peste 1.000 de oameni au murit la pelerinajul de la Mecca: sunt 1.400 de cazuri de pelerini disparuti (estimari)

13:50, 20.06.2024 - In timpul pelerinajului din Mecca, mai mult de o mie de oameni au murit, informeaza agenția France-Presse, pe baza propriilor calcule. Potrivit agenției, mai mult de jumatate dintre morți sunt pelerini neinregistrați. Majoritatea acestor oameni au murit din cauza caldurii.550+ Hajj Pilgrims died…

Tragedie in apropierea coastelor Italiei: 11 oameni au murit și alți 60 sunt disparuți

23:25, 17.06.2024 - Doua ambarcațiuni s-au scufundat in apropierea coastelor Italiei. 11 oameni au murit și alți 60 sunt disparuți, potrivit Reuters. Naufragiile au avut loc in apropierea coastei sudice a Italiei. Printre disparuți sunt și 26 de copii, au anunțat luni organizații, oficiali din paza de coasta și agenții…

Doi oameni au murit, iar cinci sunt disparuți dupa un accident pe Dunare! O nava de croaziera s-a ciocnit de o barca cu motor

16:36, 19.05.2024 - Un tragic accident naval s-a produs sambata seara pe fluviul Dunarea, in urma coliziunii dintre o nava de croaziera și o barca cu motor. In urma impactului, doi oameni au pierit, iar alți cinci sunt dați disparuți. Echipele de salvare ungare sunt in plina desfașurare a operațiunilor de cautare.

Accident cumplit pe Dunare: Doi oameni au murit și cinci sunt disparuți

14:20, 19.05.2024 - Doi oameni au murit și cinci sunt disparuți in urma unui accident produs pe Dunare, in apropiere de Budapesta. Se pare ca in accident au fost implicate o barca cu motor și o nava de croaziera. Autoritațile au declanșat o operațiune de cautare.

(video) Peste 30 de morti si 60 de disparuti in Brazilia, in urma ruperii unui baraj si a unor inundatii devastatoare

12:05, 03.05.2024 - Barajul de la o hidrocentrala din sudul Braziliei a cedat, dupa zile de ploi abundente care au declansat inundatii masive, provocand moartea a peste 30 de persoane, in timp ce alte 60 de persoane sunt date disparute in statul Rio Grande do Sul, relateaza BBC, citat de news.ro .

Temperaturi record in India: Noua oameni au murit din cauza valului de caldura

23:45, 01.05.2024 - Mai multe regiuni din India se confrunta cu un val de caldura. Experții spun ca au fost batute unele recorduri in ceea ce privește temperaturile lunii aprilie din India. Cel puțin noua oameni au murit din cauza caniculei.Valul de caldura a lovit estul Indiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?