Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Într-o seară de decembrie, Aradul chiar a avut primar. Și n-a fost marți

Publicat:

Sambata, 2 decembrie parea ca va fi una dintre acele zile plictisitoare ce urmeaza dupa doua zile pline, cu multe manifestari care i-au scos pe... The post Intr-o seara de decembrie, Aradul chiar a avut primar. Și n-a fost marți appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aradul, sub cod roșu, apoi galben de canicula

11:51, 30.06.2024 - Meteorologii atenționeaza ca Aradul se afla sub cod roșu de canicula, astazi urmand sa fie o zi torida. Sunt incluse in atenționarea de cod roșu... The post Aradul, sub cod roșu, apoi galben de canicula appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Fetele U15 din Arad, locul 5 la Campionatul European de Baschet Special Olympics

15:05, 16.06.2024 - Aradul se poate mandri ca a reprezentat Romania la Campionatul European de Baschet Special Olympics la fete cu limita de varsta 15 ani, adica U15.... The post Fetele U15 din Arad, locul 5 la Campionatul European de Baschet Special Olympics appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Rondul meu de noapte și cei 10.000 de pași ai lui Bibarț in noul mandat de primar

16:10, 10.06.2024 - S-a mai incheiat o runda de alegeri locale, alegeri amestecate cu un pic de europarlamentare, dar parca nici alegerile nu mai sunt ce erau. Aradul... The post Rondul meu de noapte și cei 10.000 de pași ai lui Bibarț in noul mandat de primar appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

PNL Arad: „PNL indeamna aradenii sa voteze pentru construcție și dezvoltare!” (P)

14:56, 07.06.2024 - Duminica este o zi importanta: alegem primarii și consiliile locale, consilierii județeni și președintele CJA, reprezentanții Romaniei in Parlamentul European! Aradul este in mod tradițional... The post PNL Arad: „PNL indeamna aradenii sa voteze pentru construcție și dezvoltare!” (P) appeared first…

Incident grav la concursul Drag Racing de pe Aeroportul din Arad! Tanar de 17 ani, suspect de fractura de coloana vertebrala

17:10, 01.06.2024 - In acest weekend, pe aeroportul din Arad, are loc o noua ediție a tradiționalului concurs Drag Racing, o competiție pe care Aradul o cunoaște de... The post Incident grav la concursul Drag Racing de pe Aeroportul din Arad! Tanar de 17 ani, suspect de fractura de coloana vertebrala appeared first on…

Dorin Piscan era candidat pentru primar, dar astazi a fost arestat pentru tradare de țara in favoarea Rusiei!

13:50, 24.05.2024 - Dorin Piscan a fost arestat pentru tradare in favoarea Rusiei. Acesta ar fi furnizat informații din domeniul apararii unor diplomați ruși, scrie adevarul.ro. Am scris... The post Dorin Piscan era candidat pentru primar, dar astazi a fost arestat pentru tradare de țara in favoarea Rusiei! appeared first…

Incetinitorul de particule – Vine, vine erect orala…

08:55, 30.04.2024 - Se așterne-n toata țara, iepurașii pe hartii, hai sa le prindem, copii…. Bine, la noi, aici, in Aradul ros de vise, iepurașii se aduna mai... The post Incetinitorul de particule – Vine, vine erect orala… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Un om de votat in Aradul furat sau mai vedem noi…

07:45, 19.04.2024 - Gata, a revenit frigul, se incalzesc caloriferele, dar toate astea nu inseamna nimic pe langa fierbințeala campaniei electorale pornite inainte de vreme. Hai sa le... The post Enola Day – Un om de votat in Aradul furat sau mai vedem noi… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cuvinte cheie:

primar aradul special arad

Ce parere ai despre aceasta stire?