Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INTERVIU | Gianina Corondan, despre „potențialul turistic imens” al Aradului, despre teatru, televiziune și ce mai e „underground” sau „instagramabil”

Publicat:

Cand spunem „Alo, Generația Pro!”, ne vine in minte automat numele , una dintre primele vedete ale ProTV-ului, iar cei care o știu inca... The post INTERVIU | , despre „potențialul turistic imens” al Aradului, despre teatru, televiziune și ce mai e „underground” sau „instagramabil” appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fuga in Underground. Un pariu contra cronometru și un bombardament cultural semi-ne(mai)vazut | Foto • Video

08:05, 14.06.2024 - Intr-un viitor poate nu foarte indepartat, in care reporterii vor fi niște drone-roboței inzestrați cu AI, acoperirea jurnalistica a acestui festival de teatru, film, workshop-uri... The post Fuga in Underground. Un pariu contra cronometru și un bombardament cultural semi-ne(mai)vazut | Foto • Video…

Un tur prin care redescoperiți cinematografele Aradului

11:06, 12.06.2024 - Arad Free Tours continua seria de tururi gratuite intitulate „Turist la tine acasa”, de data aceasta obiectivul fiind cinematografele Aradului. Turul va avea loc duminica,... The post Un tur prin care redescoperiți cinematografele Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Astazi, in programul festivalului Underground: spectacol de teatru in tramvai, la Indagrara și in Flex

13:51, 06.06.2024 - Astazi (6 iunie), in a șaptea zi a festivalului Underground, nu vor fi atat de multe spectacole in program precum in ultimele doua zile, decat... The post Astazi, in programul festivalului Underground: spectacol de teatru in tramvai, la Indagrara și in Flex appeared first on Special Arad · ultimele…

Strazi de categoria C, impozite de categoria A in Centrul Vechi al Aradului

16:00, 18.05.2024 - Starea strazilor din Centrul Vechi al Aradului este tot mai rea de la o luna la alta. Vorbim de strazile Preparandiei, Dornei și Mucius Scaevola.... The post Strazi de categoria C, impozite de categoria A in Centrul Vechi al Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ne trebuie sau nu o parcare pe centrul Aradului? Lipsa parcarilor din Piața Catedralei a trezit spiritul critic al aradenilor si a demachiat realitatea trista a orasului

19:10, 01.05.2024 - „Ramane de dorit o parcare in Arad”, a scris in comentarii un aradean pe pagina de facebook a Special Arad, iar un altul ne-a indemnat... The post Ne trebuie sau nu o parcare pe centrul Aradului? Lipsa parcarilor din Piața Catedralei a trezit spiritul critic al aradenilor si a demachiat realitatea trista…

Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro

13:16, 20.04.2024 - Cu doar cateva zeci de minute in urma, s-a produs un accident pe centura Aradului.  Un camion s-a rasturnat chiar intr-o curba, in  apropiere de... The post Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Prevenția și siguranța, o poveste frumoasa pe hartie, dar trista pe strazile Aradului

10:35, 12.04.2024 - Ca sa putem aborda prevenția, ca parte a poveștii de viața prin care suntem asigurați ca suntem in deplina siguranța pe strazi, in case sau... The post Prevenția și siguranța, o poveste frumoasa pe hartie, dar trista pe strazile Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

S-a judecat! UTA joaca fara spectatori pana la finalul campionatului

15:25, 09.04.2024 - UTA ramane fara spectatori. Decizia Comisiei de Disciplina prin care se suspenda dreptul echipei fanion a Aradului sa joace patru meciuri fara suporteri a ramas... The post S-a judecat! UTA joaca fara spectatori pana la finalul campionatului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?