Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Interviu Amanda Hodgkinson: Despre iubire, trădare şi speranţă

Publicat:

Janusz este un fost combatant polonez in fortele armate britanice, care decide sa se stabileasca in Anglia dupa cel de-. Viitorul pare promitator, pentru ca sotia si fiul lui, Silvana si Aurek, au fost gasiti in Polonia de si adusi alaturi de el.

Dar ziua revederii este inceputul unei perioade zbuciumate, traversate de indoieli si retineri. Dupa multe scene dureroase si inca o serie de mici conflicte si tradari, lucrurile par sa se aseze.

Amanda Hodgkinson este la primul roman, iar 22 s-a…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este Mark Rutte, zis și „Teflon Mark“, viitorul șef al NATO. Știe sa vorbeasca pe limba lui Trump

20:25, 20.06.2024 - Dupa ce presedintele roman Klaus Iohannis, a anuntat, joi, ca-si retrage candidatura, premierul olandez demisionar Mark Rutte, 57 de ani, are cale libera sa-i succeada lui Jens Stoltenberg in postul de secretar general al NATO.

Un roman și-a cumparat BMW X6 in rate, din Anglia. Ce surpriza a avut la un control al Poliției de Frontiera

12:56, 22.05.2024 - Politistii de frontiera din Iasi au indisponibilizat un autoturism BMW X6, condus de un roman, care cumparase mașina in rate, din Marea Britanie. Mașina figura in bazele de date ca fiind furata.

Un roman a ramas in Iași fara BMW-ul X6 de lux pe care l-a cumparat in rate din Anglia și l-a adus in țara

11:50, 20.05.2024 - BMW-ul de lux al unui roman a fost confiscat de polițiștii de frontiera, dupa un control de rutina pe o șosea din Iași, anunța site-ul Poliției de Frontiera. Barbatul cumparase mașina in rate, din Anglia.Politistii de frontiera din cadul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au descoperit…

Declarație de dragoste a lui Valentin Mihaila: „Viitorul meu este la Parma. Vreau sa fiu și mai bun in Serie A!”

14:05, 07.05.2024 - Valentin Mihaila (24 de ani), extrema Parmei, este cel mai bun marcator al echipei gialloblu in 2024 cu cinci goluri. „Nu doresc decat sa raman aici. E locul care mi se potrivește perfect și unde simt ca pot da cel mai mult. M-am antrenat mult, cu mentalitatea corecta și rezultatele n-au intarziat sa…

Premierului Marcel Ciolacu, mesaj de Paște: Credința unește prin iubire și iertare -VIDEO

10:20, 05.05.2024 - „Sfanta Sarbatoare a Invierii Mantuitorului nostru Iisus Hristos, așteptata astazi cu bucurie de creștinii ortodocși, greco-catolici, de rit vechi, penticostali, baptiști, creștini dupa evanghelie, din toata lumea, simbolizeaza trecerea prin jertfa spre Lumina Invierii, depașirea suferințelor și speranța…

In Germania are loc cel mai mare proces de inalta tradare de dupa Al Doilea Razboi Mondial. Puciștii „Reichsburger” sunt judecați

17:35, 29.04.2024 - Noua germani sunt judecați, incepand de azi, intr-un proces in care sunt acuzați ca au incercat sa rastoarne guvernul legitim al Germaniei pentru al inlocui cu un regim monarhic autoritar care ar fi urmat sa fie condus de un afacerist „pseudo-aristocrat”, relateaza The Guardian.

POVESTEA DE SUCCES A UNUI ROMAN IN ANGLIA De la 100 de lire și o autogara la spalarea mașinilor Regelui Charles

14:00, 12.04.2024 - Este ancorat in Anglia, unde vede oportunitați de creștere și afirmare continua in afacerea sa. The post POVESTEA DE SUCCES A UNUI ROMAN IN ANGLIA De la 100 de lire și o autogara la spalarea mașinilor Regelui Charles first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?