Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inteligenţa artificială ar putea fi folosită pentru a crea muzică

Publicat:

 , co-fondatorul , considera ca tehnologia va putea fi folosita pentru a crea muzica care sa reflecte starile noastre emotionale.

În ultimii ani, sistemele de inteligenta artificiala au început sa reprezinta o preocupare tot mai importanta pentru ingineri, cercetatori si chiar pentru publicul larg. Aplicatiile pe care aceste sisteme le primesc sunt din ce în ce mai diverse si complexe, iar predictiile pe care expertii în tehnologie le fac plaseaza inteligenta artificala în si mai multe domenii.

O astfel de predictie,…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Legatura dintre inteligența artificiala și distracția in cazinouri online

11:06, 03.06.2024 - In ultimul an, subiectul inteligenței artificiale a ajuns in prim-plan pe agenda publica la nivel internațional. Sistemele conversaționale AI, asistenții digitali de pe gadgeturi, fotografiile generate de inteligența artificiala sunt astazi parte din realitatea cotidiana. Cert este ca aceste noi ...

De ce n-am numi inteligența artificiala in locul aleșilor?

09:01, 03.06.2024 - Din diverse motive, mai mult sau mai puțin obiective, percepem inteligența artificiala ca pe un bau-bau care amenința omenirea. Poate, influențați de multe filme imaginate... The post De ce n-am numi inteligența artificiala in locul aleșilor? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Primul tratat international privind inteligenta artificiala, adoptat in Consiliul Europei

14:21, 17.05.2024 - Consiliul Europei a adoptat primul tratat international obligatoriu din punct de vedere juridic menit sa asigure respectarea drepturilor omului, a statului de drept si a standardelor juridice privind democratia in utilizarea sistemelor de inteligenta artificiala (AI).

Toyota vrea sa creeze masina suprema cu inteligenta artificiala

06:35, 09.05.2024 - Toyota prognozeaza o scadere cu 20% a profitului anual, producatorul concentrandu-si cheltuielile pe masinile electrice si inteligenta artificiala in incercarea de a aduce un „game changer” in industrie. Pentru anul fiscal care se va incheia in martie 2025 Toyota se asteapta la un profit operational…

Inteligenta artificiala, folosita pentru cautarea victimelor neidentificate ale Holocaustului

19:10, 06.05.2024 - Cercetatori din Israel apeleaza la inteligenta artificiala (AI) pentru a verifica numeroase documente in cautarea identitatii a sute de mii de evrei care au fost ucisi in Holocaust si ale caror nume nu figureaza printre cele din memorialele oficiale, transmite luni Reuters, citati de Agerpres.

Inteligența artificiala: Axel Springer semneaza un acord financiar cu Microsoft: „Va schimba modul de consum online”

19:55, 29.04.2024 - Grupul german Axel Springer, editorul tabloidului Bild, a anunțat luni ca iși aprofundeaza parteneriatul cu editorul de software Microsoft in domeniul inteligenței artificiale, primind o plata in schimbul punerii la dispoziție de conținut, potrivit AFP.

Microsoft lucreaza la o inteligența artificiala care transforma fotografiile in videoclipuri cu „fețe vorbitoare”

00:25, 20.04.2024 - Cercetatorii Microsoft au dezvoltat o tehnologie de inteligența artificiala (AI) care va transforma profilul unei fețe și un eșantion de voce intr-un videoclip ultrarealist al unei „fețe care vorbește”, potrivit unui document publicat de gigantul IT in aceasta saptamana, scrie AFP.

Impactul tehnologiei și inteligenței artificiale asupra vieții noastre domestice

08:46, 29.03.2024 - In epoca digitala, inovațiile tehnologice și progresele in domeniul inteligenței artificiale (IA) transforma radical modul in care traim, lucram și interacționam in spațiul nostru personal. Aceste schimbari sunt vizibile in mod special in propria noastra casa, unde tehnologia conectata și IA incep…


Ce parere ai despre aceasta stire?