Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Institutul Flamand de Cercetare a anunțat descoperirea unui anticorp capabil să ucidă COVID-19. Ar putea împiedica noul coronavirus să infecteze celulele umane

Publicat:

de Cercetare in Biotehnologie (VIB) a anunțat luni descoperirea unui anticorp capabil sa neutralizeze virusul aflat la originea Covid-19. Cu toate acestea, sunt necesare inca cercetari suplimentare pentru a confirma rezultatele, potrivit publicației franceze .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperirea celei mai vechi arte rupestre: implicații și consecințe pentru ințelegerea evoluției umane

21:50, 03.07.2024 - O echipa de cercetatori australieni și indonezieni a descoperit cea mai veche forma de arta rupestra figurativa pe insula indoneziana Sulawesi. Pictura, care prezinta un porc salbatic și trei figuri umanoide, are o vechime de cel puțin 51.200 de ani, cu peste 5.000 de ani mai veche decat cea mai veche…

Descoperirea care schimba total istoria vinului: Cercetatorii, șocați sa gaseasca ramașițe umane in cea mai veche recolta din lume

08:35, 27.06.2024 - A fost gasit cel mai vechi vin din lume, inca intact. In vechea necropola romana din Carmo, in ceea ce este acum Spania, arheologii au descoperit un vas cu vin, inca sigilat și inca plin de lichid, dupa aproximativ 2.000 de ani. Interesant este ca recipientul cu vine este, de fapt, o urna funerara in…

Oamenii de știința vorbesc despre un mister uriaș: cineva sau ceva a intervenit in creația speciei umane, acum 2 milioane de ani

05:25, 24.05.2024 - Cercetatorii de la Institutul Gladstone de Știința a Datelor și Biotehnologie din SUA au lansat un studiu amplu pentru a clarifica momentul in care specia umana s-a separat de evoluția animalelor, dezvoltand conștiința și luciditatea. Cine a influențat evoluția creierului uman acum 2 milioane de ani?

Descoperirea care schimba perspectivele asupra unei boli tot mai raspandite pe planeta

22:40, 10.05.2024 - Institutul de Cercetare al Spitalului de la Santa Creu i Sant Pau (IR Sant Pau) din Barcelona a condus un studiu care a identificat o noua forma genetica a bolii Alzheimer, duplicarea genei APOE4, scrie 20 Minutos, relateaza Rador Radio Romania.

O noua drona, reperata langa baza Mihail Kogalniceanu / Comisie de cercetare constituita la nivelul unitații militare

12:40, 18.04.2024 - O noua drona a fost reperata miercuri seara langa baza Mihail Kogalniceanu, dupa ce alte trei au fost identificate in noaptea de luni, anunța Forțele Aeriene. “Miercuri, 17 aprilie, in intervalul 20.54 – 21.51, personalul aflat in serviciul de paza in cadrul Bazei 57 Aeriene Mihail Kogalniceanu, a raportat…

Un tratament pentru cancer ar putea fi produs in Romania

14:46, 09.04.2024 - Centrul de cercetare si microproductie OncoGen din cadrul Spitalului Judetean Timisoara ar putea ajuta la vindecarea a 90% dintre bolnavii cu diferite forme de cancer, care nu mai au nicio sansa de viata prin alte tratamente, prin terapii validate deja in Germania si care ar putea fi produse aici. Coordonatorul…

Lumea se inarmeaza masiv. Marocul face senzație

07:30, 08.04.2024 - Cheltuielile Europei pentru importurile de arme ajung la 480 de miliarde de dolari (443 de miliarde de euro) Cheltuielile europene pentru arme au crescut vertiginos de la invadarea Ucrainei de catre Rusia. Potrivit unui raport recent al Institutului Internațional de Cercetare pentru Pace din Stockholm…

Ce sunt ursuleții de apa? Cum ne vor incetini imbatranirea?

15:55, 07.04.2024 - Oamenii de știința care studiaza creaturile misterioase numite tardigrade ar putea fi pe cale sa descopere un nou instrument in lupta impotriva imbatranirii umane. Uneori numiți ursuleți de apa, aceste animale aproape microscopice, cu opt picioare, pot supraviețui in condiții care ar ucide majoritatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?