Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INSTANTA - Barbat arestat preventiv pentru ca a spart geamul unei masini si a furat actele si banii proprietarului

Publicat:

Pentru 400 de lei, un barbat si-a riscat libertatea si a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Magistrati ai au dispus ieri, 10 septembrie, arestarea preventiva a lui , care este acuzat de savarsirea infractiunii de furt calificat, dupa ce a spart geamul unei masini si a furat actele personale si banii proprietarului.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doljean arestat dupa ce a furat 1.000 litri de motorina

05:21, 26.06.2024 - Judecatoria Craiova a dispus arestarea preventiva a unui barbat de 29 de ani, din Ghercesti, acuzat de furt calificat. Potrivit oamenilor legii, barbatul a sustras aproximativ 1.000 de litri de motorina din rezervoarele unor excavatoare. In plus, sustin politistii doljeni, barbatul a condus fara permis…

Barbat de 41 din Lunca Mureșului reținut de polițiști, dupa ce a furat banii unei comerciante, intr-o piața din Aiud

15:40, 13.06.2024 - Ieri, 12 iunie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au identificat un barbat de 41 de ani, din Lunca Mureșului, ca persoana banuita de savarșirea unei infracțiuni de furt, fapta care a fost sesizat poliției la data de 7 mai 2024. Se pare ca, in dimineața zilei…

Dosar inedit: Barbat de 52 de ani, deghizat in prostituata, a pacalit mai mulți bucureșteni și le-a furat banii

20:00, 12.05.2024 - Politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 20 Politie au pus in aplicare un mandat de aducere, pe raza judetului Ialomita, intr-un dosar penal de furt, in cazul unui barbat in varsta de 52 de ani, care, deghizat in femeie, a sustras sume de bani de la mai multe victime,…

Un barbat care a dat o spargere la un ONG din Timișoara, arestat preventiv

13:46, 09.05.2024 - Un barbat de 38 de ani a fost reținut și arestat preventiv, dupa ce a furat mai multe lucruri dintr-un ONG din Timișoara. Mai mult decat atat, acesta a mai furat lucruri și dintr-o firma, respectiv de pe un șantier.

Un barbat și-a urmarit soția in trafic, a spart geamul masinii acesteia si a agresat-o. Polițiștii l-au arestat

14:45, 23.04.2024 - Un barbat de 53 de ani din București si-a urmarit sotia in trafic, i-a spart geamurile de la masina cu un obiect contondent, a lovit-o, iar ulterior a vrut sa fuga din tara. A fost retinut si, ulterior, arestat preventiv.

Un barbat și-a urmarit soția in trafic, a spart geamul mașinii și a lovit-o. A fost prins la granița, cand incerca sa fuga din țara

13:35, 23.04.2024 - Un barbat de 53 de ani a fost retinut de politistii din Bucuresti, dupa ce si-a urmarit sotia in trafic, a spart geamul masinii si a lovit-o. A fost prins la granita, cand incerca sa iasa din tara, fiind ulterior arestat, transmite News.ro.

Video - Un barbat din București și-a urmarit soția in trafic și a batut-o prin geamul spart al mașinii

13:31, 23.04.2024 - Un barbat de 53 de ani a fost retinut de politistii din Bucuresti, dupa ce si-a urmarit sotia in trafic, a spart geamul masinii si a lovit-o. A fost prins la granita, cand incerca sa iasa din tara, fiind ulterior arestat.

(video) Nu a funcționat „praful magic”? Magazinul de haine al lui Tany Vander a fost spart: „Asta e p****ț. Au furat toți banii”

11:20, 17.04.2024 - Ghinion peste Tany Vander. Magazinul de haine deschis recent i-a fost spart de catre un tanar. Totul s-a intamplat aseara, in jurul orei 01:00. Potrivit bloggeriței, hoțul a furat toți banii din butic.


Ce parere ai despre aceasta stire?