Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Insecta care poate să trăiască 30 de ani

Publicat:
Insecta care poate să trăiască 30 de ani

Insectele sunt creaturi mici și lipsite de coloana vertebrala, avand un exoschelet dur și trei perechi de picioare. O insecta deosebita in aceasta categorie este furnica regina, care se remarca prin longevitatea sa extraordinara, putand trai pana la varste incredibile, zeci de ani. In plus, furnica regina joaca un rol esențial in colonie, deoarece este capabila sa depuna milioane de oua de-a lungul vieții, asigurand astfel perpetuarea și creșterea populației de furnici.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacțiile regelui Philippe al Belgiei la golurile echipei sale. El a fost in tribune impreuna cu regina Mathilde și trei dintre copii

08:01, 23.06.2024 - Regele Philippe al Belgiei a fost prezent, sambata seara, la meciul cu Romania de la Koln, castigat de belgieni, scor 2-0, la Campionatul European, alaturi de trei dintre cei patru copii ai sai si ai reginei Mathilde.

Probleme cu insectele? Specialiștii sfatuiesc evitarea dezinsecțiilor facute pe cont propriu pen tru evitarea tragediilor

11:05, 21.06.2024 - Perioada verii este adesea asociata cu inmulțirea insectelor, care provoaca o serie de neplaceri. Apelul la o firma specializata in servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție (DDD) este soluția cea mai sigura pentru soluționarea problemei. Intrucat folosirea de substanțe pentru dezinsecție necesita…

Gyor, din nou „regina” Europei! Maghiarele au obținut al șaselea succes in Liga Campionilor

18:45, 03.06.2024 - Formația maghiara Gyor a castigat al șaselea trofeu al Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a invins-o pe SG BBM Bietigheim cu scorul de 30-24, duminica seara, in MVM Dome din Budapesta. Conduse de pe banca de suedezul Per Johansson, antrenor trecut și pe la CSM București, maghiarele s-au impus…

VIDEO Au aparut rusaliile in Delta Dunarii: Spectacol ireal al efemeridelor

10:01, 27.05.2024 - Insectele care se nasc și traiesc doar o zi și-au facut apariția intr-un spectacol ireal in Delta Dunarii. Mii de rusalii sau efemeride, insecte zburatoare, au putut fi vazute in ultimele zile pe canalele si lacurile din Delta Dunarii, ele oferind un spectacol al naturii deosebit.

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

„Regina muzicii pop”, dezvaluiri copleșitoare despre mama ei: „Era o persoana foarte iertatoare”

15:00, 14.05.2024 - De Ziua Mamei, celebrata pe data de 12 mai in SUA, Madonna i-a adus un omagiu emoționant celei care i-a dat viața și care a murit la varsta de doar 30 de ani, dupa o lupta cu cancerul la san, relateaza Business Insider.

(VIDEO) La Sinaia, ca la garla. Priviti!

15:15, 07.05.2024 - Ploaia si aluviunile au facut prapad. Traficul rutier era blocat, marti dupa-amiaza, pe DN 1 Ploiesti – Brasov, la kilometrul 123+300 metri, pe soseaua de centura a statiunii Sinaia, in judetul Prahova. Drumul a fost acoperit cu apa, pe o lungime de aproximativ 300 de metri, in urma unei ploi torentiale…

Regele Charles revine la indatoririle publice. Monarhul urmeaza sa viziteze un centru de tratare a cancerului: "Regele și regina..."

10:35, 30.04.2024 - Regele Charles urmeaza sa viziteze un centru de tratare a cancerului pentru a se intalni cu medici specialiști și alți pacienți, impreuna cu regina Camilla. Este pentru prima data cand revine la indatoririle publice dupa ce a fost diagnosticat cu cancer.


Ce parere ai despre aceasta stire?