Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inna a implinit 30 de ani. Iata cum a sarbatorit!

Publicat:

Inna a implinit 30 de ani Inna a implinit ieri 30 de ani. Artista s-a aflat weekendul trecut in Romania si a ales ca de ziua ei de nastere sa petreaca alaturi de fanii sai. Sambata seara a sustinut un concert la Iasi in fata a peste 20.000 de oameni. Evenimentul a fost prezentat de si de , iar in timpul spectacolului publicul i-a cantat , emotionand-o pe artista. Pe scena a urcat si primarul orasului, , pentru a-i oferi un buchet de trandafiri. Ieri, Inna si-a anuntat fanii ca isi “doneaza” ziua de nastere in scop caritabil. “Anul acesta, imi daruiesc…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Adriana Simionescu și-a sarbatorit fiica. Noa Zenayda a implinit un anișor. Cum a aratat petrecerea de ziua de naștere a micuței / FOTO

08:26, 11.06.2024 - Adriana Simionescu și-a sarbatorit fiica. Noa Zenayda a implinit un anișor. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, fiica cantarețului de manele i-a organizat micuței o petrecere spectaculosa. Iata cum a aratat evenimentul!

Xtra Night Show. Regretata Zina Dumitrescu și-ar fi sarbatorit ziua de naștere luna aceasta. Gestul emoționant facut de reprezentanții azilului unde a murit, in memoria ei: „Am amenajat...”

10:50, 04.06.2024 - In luna iunie, Zina Dumitrescu și-ar fi sarbatorit ziua de naștere. „Mama modei din Romania” a murit in urma cu cinci ani, intr-un camin de batrani din Ghermanești, acolo unde a stat șapte ani. Reprezentanții azilului iși doresc sa ii pastreze vie amintirea, așa ca au amenajat un loc special in memoria…

Star Matinal. Oana Marica și-a sarbatorit ziua de naștere intr-o locație de lux. Vedeta a plecat din Romania cu avionul privat / VIDEO

10:15, 17.05.2024 - Oana Marica și-a sarbatorit ziua de naștere intr-o locație de lux, dar nu din țara noastra, ci din strainatate. Vedeta a plecat din Romania cu avionul privat. Iata cum a petrecut fosta iubita a lui Adrian Mititelu Jr. aceasta zi speciala!

Știrile Antena Stars. Dana Sota și-a sarbatorit ziua de naștere. Afacerista a implinit 61 de ani. Cum va sarbatori

21:20, 09.05.2024 - Zi importanta pentru Dana Sota. Femeia de afaceri a implinit astazi 61 de ani. Chiar daca a ajuns la aceasta varsta, spune ca se simte mai bine decat la 20 de ani și a ajuns la un echilibru. Cum va petrece de ziua ei.

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Xtra Night Show. Cum au sarbatorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, in Dubai: „Nu am apucat sa...”. Și-au planificat vacanța din timp

23:36, 25.04.2024 - Dinu Maxer și iubita lui și-au dorit sa plece in vacanța in Dubai, de ziua ei de naștere, dar planurile le-au fost date peste cap de ploile care au creat haos pe strazi și in aeroport. Cei doi au revenit, de curand, in Romania și au povestit prin ce au trecut in vacanța.

Georgiana Lobonț a implinit 30 de ani. Cum și-a sarbatorit artista ziua de naștere in vacanța: „Sunt un om fericit” / FOTO

15:40, 09.04.2024 - Georgiana Lobonț, impreuna cu familia și cațiva prieteni, se afla in vacanța. Au plecat in Tenerife in urma cu cateva zile, iar aseara au motiv de sarbatoare, asta pentru ca artista și-a sarbatorit ziua de naștere.

(video) „Omul perfect alaturi de care sa implinesc 30 de ani.” Cu cine și-a sarbatorit The Urs ziua de naștere

10:11, 01.04.2024 - Interpretul moldovean Gheorghe Scurtu, cu numele scenic The Urs, care a cucerit nu doar Republica Moldova, dar și Romania, a fost omagiat ieri. Artistul și-a sarbatorit ieri, ziua de naștere și a postat pe rețele un mesaj, dedicat soției sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?