Înlocuitori vegetali pentru laptele de vacă
Publicat:Pentru oamenii care au intoleranta la lactoza, exista o alternativa: laptele vegetal. Cum ar fi cel de migdale, de cocos sau de canepa. Modul de preparare este foarte simplu.
Primul tip de lapte pe care il vom face este cel de cocos. Pentru a sparge nuca, aveti nevoie de un tirbuson, pentru a scoate sucul din interior, dar si de un ciocan, cu ajutorul caruia sa loviti cu putere fructul. Dupa mai multe incercari, se va sparge, iar daca mai insistati o sa observati ca miezul alb se va desprinde de coaja. Pulpa astfel obtinuta se poate consuma ca atare sau o puteti transforma in lapte de cocos.…
Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…
Sursa articol: digi24.ro
Stiri pe aceeasi tema
Rețeta pentru coniacul de casa, așa cum il faceau bunicii noștri. Ingredientul secret care ii da un deliciu aparte bauturii
18:40, 05.06.2024 - Dar ce face coniacul acesta atat de special? Nu este doar compoziția ingredientelor, deși ele sunt, desigur, importante. Este dragostea și grija cu care este facut, atenția la detalii și traditia care il inconjoara. Cand bunicii noștri faceau coniac, ei nu se intorceau doar la o rețeta - se intorceau…
Secretele deliciosului bors ucrainean - rețeta pastrata din generații
11:21, 23.05.2024 - „Borșul ucrainean” este dens, foarte sațios, delicios, conține multe legume: cartofi, varza, sfecla, morcov, roșii, ardei gras, usturoi, care ii ofera o aroma deosebita și un gust bogat. Ingrediente– 1 kg de carne de porc– 1 sfecla– 1 morcov– 1 bol mic de varza tocata– 1 ardei gras roșu– 4 cartofi–…
Secretele deliciosului bors ucrainean - rețeta pastrata din generații
23:01, 22.05.2024 - „Borșul ucrainean” este dens, foarte sațios, delicios, conține multe legume: cartofi, varza, sfecla, morcov, roșii, ardei gras, usturoi, care ii ofera o aroma deosebita și un gust bogat. Ingrediente– 1 kg de carne de porc– 1 sfecla– 1 morcov– 1 bol mic de varza tocata– 1 ardei gras roșu– 4 cartofi–…
Muschiulet de porc fraged cu mix de salata
00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…
Ingredientul secret pentru o omleta pufoasa și gustoasa. Secretul dezvaluit de marii bucatari
00:01, 24.04.2024 - Secretul unei omlete cremoaseSecretul care face diferența in prepararea unei omlete este adaugarea unei linguri de smantana in amestecul de oua. Aceasta tehnica este folosita frecvent in școlile culinare de top și ajuta la menținerea unei texturi cremoase a omletei, chiar și cand este pastrata pana…
Ce sa pui in spanac ca sa iasa gustos și cremos. Ingredientul secret care face diferența, dezvaluit de Chef Hadad
13:41, 15.04.2024 - Spanacul este recunoscut pentru beneficiile sale uimitoare pentru sanatate, fiind o sursa bogata de vitamine, minerale și antioxidanți. Indiferent daca alegem sa consumam spanac proaspat sau congelat, acesta ar trebui sa fie o parte fundamentala a dietelor noastre datorita proprietaților nutritive deosebite.…
Ce sa pui in spanac ca sa iasa gustos și cremos. Ingredientul secret care face diferența, dezvaluit de Chef Hadad
12:10, 15.04.2024 - Spanacul este recunoscut pentru beneficiile sale uimitoare pentru sanatate, fiind o sursa bogata de vitamine, minerale și antioxidanți. Indiferent daca alegem sa consumam spanac proaspat sau congelat, acesta ar trebui sa fie o parte fundamentala a dietelor noastre datorita proprietaților nutritive deosebite.…
Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas
10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…