Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INHGA a prelungit până joi dimineaţă avertizările de inundaţii pentru râuri din 9 judeţe

Publicat:

de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a prelungit avertizarile Cod portocaliu si Cod galben de inundatii cu 24 de ore, respectiv pana joi la ora 10.00.



Potrivit unui comunicat al institutiei, remis, miercuri, AGERPRES, portocaliu de inundatii este valabila pe raurile din bazinele hidrografice - judetul Covasna si pe cursul superior si mijlociu al Oltului, pe sectorul Tomesti-Hoghiz - judetele Harghita, Brasov, Covasna.

Avertizarea Cod galben este valabila pe raurile din bazinele hidrografice

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod portocaliu de viituri pe rauri din judetele Sibiu, Bacau, Harghita, Covasna, Bihor si Hunedoara, pana spre miezul noptii

18:21, 23.06.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, duminica, mai multe avertizari pentru fenomene imediate Cod portocaliu de viituri pe rauri din judetele Sibiu, Bacau, Harghita, Covasna, Bihor si Hunedoara. Potrivit hidrologilor, pana la ora 22:00, ca urmare a precipitatiilor…

Cod galben de inundații pentru rauri din 13 bazine hidrografice, pana duminica la 12:00

16:45, 22.06.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, sambata, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana duminica la 12:00, ca urmare a precipitatiilor prognozate si propagarii.

Cod galben de inundații dupa ploile din ultimele zile in Sibiu și Brașov

08:11, 13.06.2024 - Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis joi dimineața o avertizare cod galben de inundații pe rauri din județele Sibiu și Brașov, in urma ploilor abundente din ultimele zile.

A fost emis Cod Galben de inundații și viituri, dupa furtunile puternice din ultimele zile

07:15, 13.06.2024 - Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis joi dimineața o avertizare Cod Galben de inundații pe rauri din județele Sibiu și Brașov, in urma ploilor abundente din ultimele zile, informeaza Mediafax.

Pericol de inundații in mai multe județe din țara, in urmatoarele ore. A fost emis cod portocaliu

20:06, 07.06.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis noi avertizari Cod portocaliu de inundatii valabile in urmatoarele ore pe rauri din judetele Brasov, Neamt si Bacau.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Brasov, Neamt si Bacau, in urmatoarele ore

19:46, 07.06.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis noi avertizari Cod portocaliu de inundatii valabile in urmatoarele ore pe rauri din judetele Brasov, Neamt si Bacau. Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe…

Cod galben de inundații in mai multe bazine hidrografice si pe afluentii mici ai Dunarii

13:45, 21.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana la ora 16 a zilei de miercuri pe rauri din mai multe bazine hidrografice si pe afluentii mici ai Dunarii.

Cod galben de inundatii pe rauri din doua județe, pana joi dimineața. Sunt vizate 12 bazine hidrografice

15:26, 08.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a transmis, miercuri, o atenționare Cod galben privind scurgeri importante pe versanti și viituri rapide pe raurile mici, cu posibile efecte de inundatii locale, valabila pentru mai multe bazine hidrografice.


Ce parere ai despre aceasta stire?