Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îngrijorare la Turnu Măgurele. Nivelul Dunării a trecut peste cota de atenţie

Publicat:

a continuat sa creasca luni la , fiind cu 24 de centimetri mai mare in comparatie cu ziua precedenta si cu patru centimetri peste cota de atentie, stabilita aici la 500 de centimetri.

Potrivit datelor centralizate la Sistemul de Gospodarire a Apelor, in celalalt punct de masurare hidrologica de pe sectorul teleormanean al fluviului, la Zimnicea, nivelul a ajuns luni la 527 de centimetri, cu o crestere de 27 de centimetri, dar cota de atentie (530 centimetri) nu a fost atinsa.

Actuala situatie de pe Dunare nu creeaza probleme deosebite in Teleorman,…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Cod galben de viituri in Crișana, Banat, Transilvania și Oltenia

12:15, 26.06.2024 - Hidrologii au emis, miercuri, o avertizare Cod galben de inundații pe rauri din Crișana, Banat, Transilvania și Oltenia.Avertizarea Institutului Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor intra in vigoare miercuri la ora 13.00 și va fi in vigoare pana joi la ora 12.00.

Doua județe din țara, sub Cod galben de inundații. Avertismentul hidrologilor

08:21, 13.06.2024 - Conform Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale Cotelor de Atentie pe raurile mici din bazinul…

A fost emis Cod Galben de inundații și viituri, dupa furtunile puternice din ultimele zile

07:15, 13.06.2024 - Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis joi dimineața o avertizare Cod Galben de inundații pe rauri din județele Sibiu și Brașov, in urma ploilor abundente din ultimele zile, informeaza Mediafax.

Debitul Dunarii la intrarea in tara va ajunge la 6.800 mc/s in urmatoarea zile, peste media lunii iunie

17:41, 09.06.2024 - Debitul la intrarea in tara sectiunea Bazias va atinge valoarea de 6.800 mc s pe parcursul saptamanii viitoare, situandu se peste media multianuala a lunii iunie 6.400 mc s , conform prognozei emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA . Debitul la intrarea in tara sectiunea…

Cod galben de inundatii pe rauri din doua județe, pana joi dimineața. Sunt vizate 12 bazine hidrografice

15:26, 08.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a transmis, miercuri, o atenționare Cod galben privind scurgeri importante pe versanti și viituri rapide pe raurile mici, cu posibile efecte de inundatii locale, valabila pentru mai multe bazine hidrografice.

Descoperirea lumii hidrotehnice: Elevii din Baia Mare exploreaza amenajarea Stramtori-Firiza

21:20, 26.04.2024 - Intr-o zi ploioasa și capricioasa, elevii de la Școlile Gimnaziale “George Coșbuc” și “Ep. Dr. Alexandru Rusu” din Baia Mare au avut parte de o experiența educativa la amenajarea hidrotehnica Stramtori-Firiza. Aflata in administrarea Apele Romane Someș-Tisa și gestionata cu pricepere de specialiștii…

Anunț de ultima ora al hidrologilor! A fost emis un cod galben de viituri in mai multe județe. Care sunt zonele vizate

12:25, 25.04.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emis un cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete. Care sunt zonele vizate și pana cand ramane in vigoare atenționarea.

Debitul Dunarii in scadere: Apa curge mai puțin la intrarea in țara

15:15, 14.04.2024 - Debitul Dunarii la intrarea in tara (sectiunea Bazias) va fi in scadere in urmatoarele zile pana la valoarea de 5.100 mc/s, situandu-se sub media multianuala a lunii aprilie (7.900 mc/s), conform prognozei emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) pentru perioada 13…


Ce parere ai despre aceasta stire?