Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul magic care trebuie adăugat în merdenele. Vor fi la fel de gustoase ca la patiserie

Publicat:

O gustare delicioasa, un adevarat rasfaț pentru papilele gustative, dar inamicul celor care țin la silueta. De acum, nu mai trebuie sa faci un drum pana la cea mai apropiata patiserie pentru a savura o merdenea, o poți prepara chiar tu, acasa. Afla, din randurile de mai jos, care este ingredientul magic care trebuie adaugat […] The post Ingredientul magic care trebuie adaugat in merdenele. Vor fi la fel de gustoase ca la patiserie appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa presari peste pepene inainte de a-l consuma vara. Ingredientul surpriza care ii da un gust aparte

13:11, 14.06.2024 - Vezi in randurile de mai jos ce sa presari peste pepene inainte de a-l consuma, vara aceasta! Cu siguranța nici nu vei mai renunța la acest mod de a manca pepene, mai ales in zilele toride de vara. Ce sa presari peste pepene inainte de a-l consuma vara Internetul s-a umplut de clipuri cu tineri […]…

Ingredientul magic care indeparteaza gheața din congelator. Trucul ieftin e la indemana oricui

09:05, 12.06.2024 - In casa fiecaruia dintre noi exista un frigider cu cngelator, sau doar un congelator. Dar, de cele mai multe ori, acesta ingheața, și ne vom chinui ceva pana dam jos gheața. Dar, se apre ca exista o soluție, pe cat de banala și ieftina, pe atat de eficienta este, astfel ca, este momentul sa aflii […]…

Greșeala pe care o fac toți gradinarii. De asta nu cresc roșiile mari și zemoase, ingredientul magic care le lipsește

16:10, 30.05.2024 - Cele mai bune roșii sunt cele pe care le creștem noi, in propria gradina. Cu toate acestea, pentru a avea o recolta bogata și roșii delicioase, trebuie ingrijire corespunzator. Exista un ingredient pe care trebuie sa-l folosiți, recomandat de gradinarii specialiști. Adaugați acest ingredient la roșii…

Ce se intampla daca te dai cu ulei de migdale sub ochi. Secretul de frumusețe care te scapa de griji

09:51, 29.05.2024 - Un produs prezent tot mai des in produsele de ingrjire și in ritualurile de infrumusețare pare sa fie soluția pentru o problema cu care se confrunta foarte multe doamne și domnișoare. Afla, din randurile de mai jos, ce se intampla daca te dai cu ulei de migdale sub ochi. Ingredientul secret pentru un…

Ingredientul banal care schimba culoarea hortensiilor. Asa vei avea o gradina colorata, invidiata de toti vecinii

18:10, 26.04.2024 - Ai in curtea ta mai multe hortensii de aceeași culoare? Poți oferi gradinii tale o nuanța exotica, cu ajutorul unui truc cu un ingredient banal din bucatarie. Playtech Știri iți explica in articolul de astazi cum poți transforma, de exemplu, o hortensie roz in una albastra. Cum sa ingrijești hortensiile…

Cea mai buna placinta cu cartofi dupa rețeta Gabrielei Cristea. Ingredientul magic care ii da un gust nemaipomenit

20:45, 24.04.2024 - Gabriela Cristea a dezvaluit o noua rețeta extrem de interesanta, special pentru aceasta perioada de post. Daca nu știi ce sa mai gatești, afla cum se prepara cea mai delicioasa placinta cu cartofi. Care este ingredinetul magic, ce ii da un gust cu totul special. Rețeta de placinta cu cartofi de la…

Ce pun gospodinele din Banat in sarmalele de post ca sa iasa cu adevarat gustoase. Ingredientul care le da un gust unic

19:20, 14.04.2024 - Cum faci cele mai bune sarmale de post. Gospodinele din Banat au dezvaluit secretul care te va ajuta sa iasa cu adevarat gustoase și sa nu simți ca nu conțin deloc carne. Este important sa adaugi un ingredient special, care va face minuni cu preparatul tau. Cum faci cele mai bune sarmale de post In…

Cum preparau bunicile noastre galustele pentru supa. Ingredientul care le facea gustoase si pufoase, nu se mai foloseste acum

18:01, 08.04.2024 - Un rasfaț nu doar pentru papilele gustative, dar și pentru suflet, preparatul cu care ne incantau bunicile și mamele noastre și pe care parca nu reușim sa il facem exact ca ele, oricat ne-am stradui. De ce? Poate pentru ca ingredientele sunt astazi de alta calitate, poate pentru ca s-a schimbat puțin…


Ce parere ai despre aceasta stire?