Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Infecțiile devin tot mai rezistente la antibiotice: numărul deceselor a crescut în Marea Britanie

Publicat:

Medicii britanici avertizeaza ca se inregistreaza o creștere constanta a numarului de persoane care mor din cauza unor infecții rezistente la antibiotice, conform BBC, scrie .

Numarul deceselor cauzate de infecții rezistente la antibiotice a inregistrat anul trecut o creștere cu aproximativ patru procente, comparativ cu anul precedent.

Avertismentul a fost facut in contextul in care parea ca s-ar ajuns la o ameliorare a situației in pandemia de COVID, cand medicii prescriau mai puține antibiotice.

Oferirea de antibiotice prietenilor și familiei risca sa alimenteze…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cantarețul Florin Decuseara, victima neașteptata a unui grav accident la Centrala Nucleara de la Cernavoda. Cum a ajuns artistul in obiectivul pazit militar?

11:15, 19.06.2024 -   Incident surprinzator și tragic, solistul Florin Decuseara, cunoscut cantareț de muzica ușoara și de petrecere, a suferit un grav accident de munca la Centrala Nucleara de la Cernavoda (NCE).  Barbatul de 46 de ani a cazut de la o inalțime de 10 metri, fiind preluat cu elicopterul SMURD și transportat…

Avertismentul unui medic: Superbacteriile rezistente la antibiotice ar putea ucide mai multi oameni decat pandemia

17:01, 14.05.2024 - Fostul director medical al Angliei, prof. Dame Sally Davies, spune ca pandemia de Covid va parea „minora" fața de ceea ce se va intampla cu omenirea din cauza numarului tot mai mare de superbacterii rezistente la antibiotice.

Un tanar din Satu Mare si o educatoare din Marea Britanie, condamnati la Constanta, pentru droguri!

16:46, 04.05.2024 - Anchetatorii au stabilit ca barbatul ar fi cunoscut ca fiind implicat in activitatea infractionala de trafic de droguri de mare risc pe raza judetelor Timisoara si Satu Mare, unde vinde angro cantitati semnificative de droguri, iar in prezent, pe raza judetului Constanta, mai exact in zona festivalului…

CANCER Primul vaccin ARNm personalizat pentru melanom, testat in Marea Britanie

15:20, 27.04.2024 - Medicii din Marea Britanie testeaza un vaccin oncologic personalizat cu ARNm pentru melanom, avand potențialul de a trata și alte tipuri de cancer. The post CANCER Primul vaccin ARNm personalizat pentru melanom, testat in Marea Britanie first appeared on Informatia Zilei .

Schimbarea climatica aduce schimbari și in turism

12:35, 24.04.2024 - Sosirea primaverii in America de Nord și Europa inseamna scoaterea meselor afara la soare și turiști care se plimba prin parcuri, bucurandu-se de vremea placuta inainte ca vara sa se instaleze cu temperaturi din ce in ce mai insuportabile, conform prognozelor. Potrivit unui studiu realizat de Institutul…

Mai multe tari ale lumii au promis ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia

02:40, 17.04.2024 - Mai multe tari ale lumii au promis ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia, informeaza Rador Radio Romania.ONU a declarat ca mai multe tari, printre care si Statele Unite si Marea Britanie, au promis peste 600 de milioane de dolari ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia.

Descoperire revoluționara facuta de cercetatori: O singura doza dintr-o noua clasa de antibiotice a tratat infecțiile din sange in doar 4 ore

00:11, 14.04.2024 - Rezistenta la antimicrobiene (RAM) reprezinta una dintre cele mai importante amenintari la adresa sanatatii publice si a asistentei medicale moderne. Acum, oamenii de stiinta au descoperit o modalitate complet noua de a anihila infectiile bacteriene rezistente la medicamente, scrie news.ro.

Militari din 12 tari participa la Constanta la exercitiul multinational Sea Shield 24

17:50, 05.04.2024 - Fortele Navale Romane organizeaza, in perioada 8 21 aprilie, exercitiul multinational "Sea Shield 24", la care vor lua parte 12 state aliate si partenere, precum Bulgaria, Franta, Georgia, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Regatul Tarilor de Jos, Polonia, Portugalia, Turcia si Statele Unite ale…


Ce parere ai despre aceasta stire?