Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Infantino a prezentat condoleanţele FIFA federaţiilor palestiniene şi israeliene

Publicat:

Presedintele FIFA, , a prezentat condoleantele organismului pe care-l conduce presedintilor federatiilor palestiniene si israeliene de fotbal intr-o scrisoare trimisa vineri, ca reactie la conflictul sangeros dintre Israel si Gaza, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

"FIFA se alatura apelurilor la incetarea imediata a ostilitatilor si la atenuarea imediata a suferintelor popoarelor israelian si palestinian", a adaugat Infantino in aceasta scrisoare adresata lui , presedintele Federatiei israeliene, si lui , omologul sau palestinian.

"Lumea

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini șocante cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas in octombrie 2023, publicate de președintele Israelului. „Lumea trebuie sa se uite la aceasta atrocitate cruda”.

09:25, 23.05.2024 - O inregistrare video ce surprinde imagini dure din timpul capturarii de catre Hamas, in octombrie anul trecut, a femeilor soldat israeliene a fost data publicitații de președintele Israelului.

VIDEO Imagini dure cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas in 7 octombrie, publicate de președintele Israelului: „Au fost batute, amenințate cu viol și luate brutal ostatice / Lumea trebuie sa se uite la aceasta atrocitate cruda”

21:16, 22.05.2024 - Un clip video de trei minute, in care tinere israeliene sunt luate ostatice de teroriștii Hamas in 7 octombrie 2023, a fost distribuit pe rețeaua X de președintele Israelului, Isaac Herzog. In imagini se pot vedea fete cu sange pe fața, speriate și tarate de barbați inarmați. „Au fost batute, amenințate…

Burduja ii da dreptate lui Piedone: Suntem singurii candidați care și-au prezentat un program

16:16, 12.05.2024 - Chiar daca sunt rivali la alegerile pentru Primaria Generala, Sebastian Burduja și Cristian Popescu Piedone par sa se simpatizeze reciproc. Ba mai mult, edilul Sectorului 5 spune chiar ca finala se va ”juca” intre ei doi, lucru cu care și Sebastian Burduja s-a aratat de acord. Președintele PNL Sector…

Zelenski catre Occident: Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc

15:45, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza luni DPA, citata Agerpres. Fiecare racheta care a lovit Ucraina continea componente provenind de…

Sala de la Turda, inspectata de EHF. Ce a spus reprezentantul FRH? (VIDEO)

19:46, 14.04.2024 - Azi, inaintea jocului din Liga Zimbrilor dintre Potaissa Turda și Dinamo București, a fost organizata o conferința de presa la care au fost prezenți primarul Cristian Matei, secretarul general al FRH – Andrei Luca, președintele AHC Potaissa Turda – Flaviu Sasaeac și antrenorii Xavi Pasqual (Dinamo)…

Biden i-a cerut lui Netanyahu sa incheie urgent un acord pentru o incetare imediata a focului in Gaza: „Situația e inacceptabila”

21:41, 04.04.2024 - Presedintele SUA, Joe Biden, i-a cerut joi premierului israelian, Benjamin Netanyahu, sa „incheie fara intarziere un acord” pentru o „incetare imediata a focului” in Fasia Gaza, transmite Sky News.

Biden ii cere lui Netanyahu incetarea imediata a focului, prima data de la inceputul razboiului

21:30, 04.04.2024 - Președintele american Joe Biden a vorbit la telefon cu prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu și pentru prima data de la inceptul razboiului, liderul american i-a cerut premierului israelian „o incetare imediata a focului”.

SCRISOARE DESCHISA catre Marcel Ciolacu, președintele Partidul Social Democrat și Prim-Ministru al Romaniei

11:00, 29.03.2024 - Avand in vedere proximitatea alegerilor locale și candidatura domnului Bogdan Cojocaru, actual Prefect al Județului Iași și Președinte al PSD Iași, pentru poziția de Președinte al Consiliului Județean Iași, imi exprim profunda preocupare cu privire la potențialul conflict de interese și riscul de interferența…


Ce parere ai despre aceasta stire?