Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

India a testat cu succes o rachetă balistică de pe un submarin cu propulsie nucleară

Publicat:

India a testat cu succes vineri o racheta balistica de pe un submarin cu propulsie nucleara de fabricatie indiana, informeaza AFP, care citeaza un anunt facut de ministerul apararii de la .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coreea de Nord anunta ca a testat o racheta balistica tactica ce poate purta o ogiva de talie foarte mare

19:50, 02.07.2024 - Coreea de Nord a testat luni o noua racheta balistica tactica - de tip Hwasong-11Da-4.5 -, care poate purta o ogiva de talie mare, care cantareste 4,5 tone, anunta marti agentia oficiala nord-coreeana de presa KCNA, iar unii analisti estimeaza ca poate fi dotata cu o capacitate nucleara, relateaza AFP.

VIDEO Kim Jong Un sperie omenirea: Coreea de Nord afirma ca a testat o racheta ce poate transporta un focos de foarte mari dimensiuni

09:51, 02.07.2024 - Coreea de Nord a testat o noua racheta balistica tactica, capabila sa transporte un focos de foarte mari dimensiuni, a anuntat marti agentia de presa oficiala, analistii estimand ca aceasta ar putea fi dotata cu o capacitate nucleara, informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Coreea de Sud, SUA si Japonia au lansat manevre militare comune, dupa ce Phenianul a testat o racheta cu focoase multiple

11:35, 27.06.2024 - Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii si Japonia au lansat joi noi manevre militare comune importante, a anuntat Statul Major Interarme (JCS) de la Seul, dupa ce Phenianul a afirmat ca a testat cu succes o racheta cu focoase multiple. 

Nimeni nu se aștepta sa-l vada la suprafața: un submarin balistic cu propulsie nucleara al Marinei SUA a aparut in Marea Norvegiei / De ce au facut asta

10:30, 27.06.2024 - Un submarin balistic cu propulsie nucleara al Marinei SUA a aparut in Marea Norvegiei in aceasta saptamana, intr-o rara demonstrație de forța. Acesta a fost insoțit de un crucișator cu rachete ghidate și de doua aeronave navale, informeaza Insider.

Coreea de Nord nu inceteaza sa creeze tensiuni: a lansat o racheta balistica misterioasa spre Marea de Est

05:35, 30.05.2024 - Coreea de Nord a lansat joi o racheta balistica nespecificata spre Marea de Est, cunoscuta si sub numele de Marea Japoniei, a anuntat armata sud-coreeana, la cateva zile dupa tentativa esuata a Phenianului de a lansa un satelit spion, scrie AFP, citat de AGERPRES.

VIDEO Armata franceza a testat o racheta aer-sol nucleara

06:36, 23.05.2024 - Armata franceza a efectuat miercuri prima lansare de proba a versiunii renovate a rachetei sale aer-sol cu raza medie de actiune presupusa a fi capabila sa transporte o incarcatura nucleara, a anuntat ministrul apararii, Sebastien Lecornu, intr-un comunicat, relateaza AFP, conform Agerpres.

VIDEO Cum vom ajunge in doua luni pe Marte: NASA lucreaza la o racheta cu propulsie pe baza de plasma și fisiune nucleara

16:40, 10.05.2024 - Viitorul calatoriilor spațiale depinde de capacitatea noastra de a ajunge la destinații indepartate cat mai rapid și mai eficient. In acest scop, NASA colaboreaza cu o companie tehnologica pentru un nou sistem de propulsie care ar putea permite oamenilor sa ajunga pe Marte intr-un timp relativ rapid,…

Rusia a tras cu o racheta balistica asupra Odesei: cel putin un mort

22:15, 06.04.2024 - Rusia a lansat o racheta balistica in cursul zilei de sambata asupra orasului-port Odesa, in sudul Ucrainei, intr-un atac care a ucis un barbat si a provocat pagube unei infrastructuri civile, potrivit Fortelor de aparare din sudul tarii, citate de agentia de presa Unian si Kanal24, relateaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?