Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încurcătură cu morți în Italia: Un medic este convins că un moldovean a fost incinerat din greșeală în locul mamei sale

Publicat:

Un medic italian a decis sa dea in judecata compania care gestioneaza cimitirul Flaminio din Roma, dupa ce a primit o urna in care se presupune ca se afla cenușa raposatei sale mame, dar care avea o placuța cu numele unui cetațean moldovean pe ea, transmite rotalianul.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Copil de doar doi ani, batut de concubinul mamei. Un medic a alertat Poliția, dupa un control oftalmologic

15:06, 05.07.2024 - Un barbat de 29 de ani a fost retinut dupa ce l-ar fi agresat pe fiul iubitei sale, in varsta de doi ani, iar ranile au fost observate de un medic de familie la care copilul fusese dus de tatal sau.

Star Matinal. Bianca Rus a urmat exemplul mamei ei. Și-a luat permisul pentru TIR. Cum a convins-o femeia care i-a dat viața: „Nu m-am lasat...”

14:26, 25.06.2024 - Bianca Rus a surprins pe toata lumea atunci cand iși dorește sa faca și altceva in afara de muzica. Și-a dorit sa urmeze exemplul mamei ei, așa ca a urmat cursurile pentru a deveni șofer profesionist, iar de curand, și-a luat și permisul pentru TIR.

(video) Masacru in Rafah, cu cel putin 45 de morti: Imagini ingrozitoare cu dezastrul lasat in urma de atacul descris de Netanyahu drept „greseala tragica”

12:35, 28.05.2024 - Primele concluzii ale anchetei israeliene privind evenimentul de duminica soldat cu numeroase victime in orasul Rafah din sudul Fasiei Gaza sunt ca un atac aerian impotriva comandantilor Hamas a declansat un incendiu masiv in tabara de corturi, in care au murit cel putin 45 de civili palestinieni, potrivit…

Cinci cazuri de prunci nenascuți morți in burta mamei, diagnosticate aproape simultan la ...

12:21, 20.05.2024 - Medicii secției Obstetrica-Ginecologie de la Spitalul Clinic de Urgența „Sfantul Ioan cel Nou" din Suceava s-au confruntat, saptamana trecuta, cu o situație mai puțin obișnuita, respectiv sa aiba in aceeași zi cinci cazuri de copii nenascuți morți in burta mamei, și aceste cazuri sa fie ...

Accident mortal in prima zi de Paști: Doi morți dupa ce un șofer fara permis de conducere s-a izbit violent cu mașina de un copac

08:05, 06.05.2024 - Accident grav in prima zi de Paști, in județul Braila. Doua persoane de 32 și 41 de ani au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit violent de un copac. Barbatul aflat la volan avea permisul anulat. Doua persoane au murit FOTO: Arhiva, Adevarul Tanarul a fost transportat la spital FOTO: Arhiva,…

VIDEO Opt morti, dupa o explozie de gaz intr-un restaurant din Beirut

23:55, 30.04.2024 - Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marti cel putin opt persoane intr-un restaurant din Beirut, au anuntat ministrul de interne si pompierii libanezi, relateaza AFP, relateaza News.ro.

„Lebada neagra“ de la Spitalul Sf. Pantelimon. Ce spun experții despre rezultatul anchetei cu privire la cei 17 morți de la ATI

22:40, 18.04.2024 - Cei 17 pacienți morți in secția de Terapie Intensiva a Spitalului Sf. Pantelimon din București au fost tratați corect, iar acuzațiile directorului de ingrijiri, care arata cu degetul inspre medici, sunt false.

Alexandru Rafila descinde la 'spitalul groazei' din București, unde au fost zeci de morți suspecte - Ministrul a rabufnit: Lasati-ne sa ne facem treaba!

11:40, 12.04.2024 - Alexandru Rafila descinde la 'spitalul groazei' din București, unde au fost zeci de morți suspecte - Ministrul a rabufnit: Lasati-ne sa ne facem treaba!Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila a declarat vineri, inainte de vizita la Spitalul Clinic de Urgenta Sf.


Ce parere ai despre aceasta stire?