Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INCREDIBIL! Un cioban din Rusia îşi păzeşte oile cu ajutorul unei leoaice (VIDEO)

Publicat:

Proverbul "lupul paznic la oi" a capatat o alta conotatie pentru un cioban din sudul Rusiei. El isi pazeste oile cu ajutorul unei leoaice, scrie Digi24.

Felina a crescut de mica la stana si a fost dresata special ca sa nu atace turma. Mai mult, leoaica raspunde la comenzi exact ca un caine ciobanesc si il ajuta pe cioban sa mane turma si sa adune oile ratacite pe camp.

Intrebat cum se face ca felina nu ataca oile sau mieii, stapanul ei spune ca o hraneste doar cu carne de vita, pentru a nu fi tentata de mirosul mioarelor. 

Share pe G+ OK VK

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Putin și Xi Jinping au pus in mișcare Marele Plan: China da o lovitura de mari proporții, cu ajutorul Rusiei

22:20, 17.06.2024 - Rusia, China și Coreea de Nord vor incepe in curand negocierile pentru a permite navelor chineze sa treaca prin raul de frontiera Tumen in Marea Japoniei, potrivit The Moscow Times, citat de Nikkei Asia. Vladimir Putin a confirmat faptul ca va efectua o vizita in Coreea de Nord, iar in urma cu cateva…

Jens Stoltenberg bate cu pumnul in masa! Suma uriașa ceruta aliatilor din NATO pentru Ucraina, in fiecare an

18:55, 31.05.2024 - Ajutorul militar oferit Ucrainei de statele NATO trebuie sa atinga cel putin 40 de miliarde de euro pe an, atat timp cat va fi necesar in razboiul cu Rusia, a declarat vineri la Praga secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, potrivit AFP, scrie Agerpres."De la invazia Rusiei in Ucraina in 2022,…

Joe Biden permite discret Ucrainei sa loveasca Rusia cu arme americane - Care este zona vizata

23:46, 30.05.2024 - Administrația președintelui american Joe Biden a ridicat in secret interdicția Ucrainei de a lovi teritoriul Rusiei cu arme americane, dar „numai in apropierea zonei Harkov”, a informat Politico pe 30 mai, citand trei surse anonime familiare cu chestiunea, noteaza Kyiv Indepndent.

Ucraina a solicitat ajutorul SUA pentru identificarea unor ținte in Rusia

08:15, 19.05.2024 - Ucraina a solicitat administrației Biden ajutor la identificarea țintelor din Rusia pe care Kievul sa le loveasca folosind propriile arme. Totodata, a cerut SUA sa anuleze restricțiile privind utilizarea armelor americanei impotriva obiectivelor militare de pe teritoriul Rusiei.

Ucraina va putea opri ofensiva Rusiei daca ajutorul SUA va ajunge rapid (ISW)

08:25, 22.04.2024 - In ciuda indicațiilor ca Rusia planuiește o reinnoire a ofensivei de vara, Ucraina va putea probabil sa reduca efectele reinnoirii ofensivei daca ajutorul militar anticipat al SUA sosește prompt, a evaluat Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW) din SUA in 21aprilie, noteaza Kyyiv Independent.

Zelenski: Ajutorul din partea SUA ofera Ucrainei mijloacele de a relua inițiativa in razboiul cu Rusia

22:40, 21.04.2024 - Noul ajutor militar din partea SUA ofera Ucrainei potențialul de a relua inițiativa in lupta impotriva invaziei Rusiei, a declarat președintele Volodimir Zelenski. „Cred ca acest sprijin va intari cu adevarat forțele armate ale Ucrainei”, a declarat Zelenski duminica, pentru postul american NBC. Pachetul…

Rusia, enervata de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune ca SUA vor fi „umilite la fel ca in Vietnam sau in Afganistan”

17:40, 21.04.2024 - Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a diplomației lui Putin, susține ca ajutorul militar pe care SUA il ofera Ucrainei pentru a se apara de invadatorii ruși este un „razboi hibrid” al SUA impotriva Rusiei și ca acesta „se va sfarșit intr-o umilința similara cu cea din Vietnam sau Afganistan”, relateaza…

Razboi in Ucraina, ziua 788. Rusia, avertisment dur dupa decizia SUA de a aproba ajutorul pentru Ucraina

10:10, 21.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 788. Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, a salutat aprobarea de catre Camera Reprezentantilor a pachetului de ajutor mult asteptat pentru efortul de razboi al Ucrainei in fata Rusiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?