Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident stânjenitor în direct, la TV. O prezentatoare a rămas fără sutien VIDEO

Publicat:

, foarte cunoscuta in tara natala, care prezinta emisiunea "", a avut saptamana aceasta o transmisiune in direct din orasul de coasta Renaca, nordul regiunii Valparaiso. In timpul emisiunii, colegii din studio i-au lansat o provocare: sa intre in apele Pacificului, in ciuda vremii nu prea prietenoase, iar Bernadita a raspuns prompt.

Prezentatoarea s-a dezbracat, ramanand in costum de baie, apoi s-a bagat in apa nelinistita a oceanului. Chiar in momentul in care obiectivul camerei o avea in prim plan, un val a lasat-o fara sutien. Norocul a…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Norocul i-a suras Geaninei Ilieș! Cum a caștigat prezentatoarea o suma frumușica! "Nu faceți ca mine" /VIDEO

22:56, 13.06.2024 - Norocul i-a suras Geaninei Ilieș intr-una dintre vacanțele pe care vedeta le-a petrecut alaturi de prietenele sale. Cum a caștigat prezentatoarea de la Știrile Antena Stars, o suma frumușica de bani și ce facut cu ea. Declarații exclusive!

Smiley, reacție dupa ce Babasha a fost huiduit pe scena, la concertul Coldplay! Artistul a asistat la intreg momentul: "M-au luat transpirațiile..." / VIDEO

18:45, 13.06.2024 - Dupa ce seara trecuta, la concertul Coldplay, Babasha a fost huiduit pe scena, Smiley a avut și el o reacție in legatura cu acest moment controversat. Artistul s-a aflat in public. Iata ce a transmis.

Aprilie 2024, a 11-a luna consecutiva cu recorduri de temperatura la nivel global. Momentul din an in care lumea poate intra „intr-un teritoriu necunoscut”

12:11, 15.05.2024 - Copernicus, serviciul specializat pentru schimbari climatice al Comisiei Europene, a publicat recent raportul lunar privind evoluția și anomaliile climei. Potrivit documentului, consultat și analizat de portalul InfoClima, aprilie 2024 a fost a 11-a luna consecutiva in care s-au inregistrat recorduri…

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Cheloo: „Momentul lor ne-a intors in timp, cand sarbatoream 1 Mai pe vremea lui Ceaușescu!”

17:20, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu! Ce moment au

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Momentul in care o fetița este maturata de un val uriaș de pe dig, in Australia. Tatal ei a sarit in apa, ca s-o salveze | VIDEO

14:20, 10.04.2024 - Imagini video tulburatoare arata momentul in care tatal disperat sare in apele Pacificului, dupa ce fiica lui a fost spulberata de val masiv, pe un dig din North Wollongong, suburbie a orașului Wollongong, provincia australiana New South Wales, relateaza New York Post, care preia postul local 7News.…


Ce parere ai despre aceasta stire?