Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident aviatic în Germania. Un avion a aterizat forțat pe o autostradă

Publicat:

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, duminica, dupa ce un avion a aterizat fortat pe marginea autostrazii A28, imediat dupa decolare, din cauza unor dificultati, in apropiere de localitatea Oldenburg, potrivit presei germane, informeaza UNIMEDIA.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

EURO 2024 | Femeia calatorește singura intr-un avion plin cu suporteri scoțieni | VIDEO

13:10, 16.06.2024 - Scoția a fost surclasata de Germania, in meciul de deschidere de la Euro 2024, insa suporterii britanici au fost apreciați pentru prestația lor din tribune și din afara acestora.Peste 200.000 de fani ai naționalei lui Steve Clark sunt in Germania, iar 20.000 dintre ei au trait pe viu umilința din prima…

VIDEO Un nou incident aviatic: Premierul Armeniei scapa cu viața dupa ce avionul in care se afla a aterizat de urgența

11:06, 25.05.2024 - Elicopterul premierului armean Nikol Pashinyan a aterizat de urgența pe stadionul Vanadzor din cauza condițiilor meteo nefavorabile, la 6 zile dupa ce președintele Iranului și-a pierdut viața intr-un accident de elicopter survenit in urma condițiilor meteo.

Un avion de mici dimensiuni, al unui om de afaceri din Iași, a aterizat forțat pe un camp. Pilotul și pasagerul au scapat nevatamați

20:45, 23.05.2024 - Accident aviatic, joi dupa-amiaza, pe un camp din județul Iași. O aeronava de mici dimensiuni, care aparține unui om de afaceri, a aterizat forțat. La bord se aflau doua persoane care au scapat nevatamate, scrie Ziarul de Iași.

VIDEO Avion de agrement aterizeaza forțat in Iași

17:00, 23.05.2024 - Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat, joi, in județul Iași, conform Mediafax, din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic.Potrivit ISU Iași, aeronava a aterizat forțat in zona sensului giratoriu de la Valea Ursului din comuna Miroslava.

Incident aviatic in Iași. O aeronava de mici dimensiuni a aterizat de urgența pe o șosea de langa Miroslava

16:56, 23.05.2024 - In cursul zilei de joi, 23 mai 2024, un incident aviatic care putea avea urmari grave a pus pe jar echipajele de salvare din Iași. O aeronava de mici dimensiuni a avut probleme in timpul zborului, iar pilotul a trebuit sa ia o decizie de moment.

FOTO ACCIDENT aviatic in comuna Vințu de Jos: Un avion de mici dimensiuni, forțat sa aterizeze la Vurpar

18:25, 28.04.2024 - FOTO ACCIDENT aviatic in comuna Vințu de Jos: Un avion de mici dimensiuni, forțat sa aterizeze la Vurpar ACCIDENT aviatic in comuna Vințu de Jos: Un avion de mici dimensiuni, forțat sa aterizeze la Vurpar Un urma unui apel prin SNUAU 112 a fost semnalat faptul ca un avion de mici dimensiuni a fost nevoit…

FOTO: ACCIDENT AVIATIC la Alba: Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat la Vurpar

18:20, 28.04.2024 - FOTO: ACCIDENT AVIATIC la Alba: Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat la Vurpar In urma unui apel prin SNUAU 112 a fost semnalat faptul ca un avion de mici dimensiuni a fost nevoit sa aterizeze fortat in loc. Vurpar, com. Vințu de Jos. De indata, la fața locului s-a deplasat un echipaj de stingerea…

Un avion al armatei americane a aterizat in capitala haitiana, Port-au-Prince

22:30, 23.04.2024 - Un avion al armatei americane a aterizat in capitala haitiana, Port-au-Prince - prima aeronava care ajunge aici de cand aeroportul international a fost inchis la 4 martie, din cauza atacurilor bandelor criminale, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?