Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incertitudinea, principalul motiv care influențează modul în care economisim. De ce sunt tinerii considerați 'motoarele de creștere' a pieței? (analiză)

Publicat:
Incertitudinea, principalul motiv care influențează modul în care economisim. De ce sunt tinerii considerați 'motoarele de creștere' a pieței? (analiză)

Incertitudinea este unul dintre cuvintele de baza prin care se poate descrie societatea actuala, aspect care se reflecta și in modul in care oamenii economisesc, tinerii fiind considerați „motoare de creștere” a pieței din perspectiva investițiilor, arata analiștii XTB, companie de tranzacționare pe bursele internaționale.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tinerii romani stau la un loc de munca, in medie, doar 4 luni

00:06, 28.06.2024 - Tinerii ajung sa stea la un loc de munca, in medie, 4 luni, iar la 25 de ani, 70% dintre acestia au trecute deja in CV-uri 6 joburi. Principalul motiv pentru care generatia Z isi schimba locul de munca este legat de faptul ca isi doresc sa se dezvolte profesional, potrivit unor date prezentate de TVRInfo.…

Bitcoin incheie saptamana in creștere ca urmare a infuziei puternice de capital in ETF-urile Bitcoin de tip spot din SUA (analiza)

21:25, 12.06.2024 - Bitcoin a incheiat saptamana trecuta cu 3% mai sus, in urma unor investiții masive in ETF-urile bitcoin de tip spot din SUA. Marți s-au inregistrat intrari de 887 de milioane de dolari in ETF-urile bitcoin de tip spot americane, aceasta fiind a doua saptamana cu cele mai mari intrari inregistrate de…

TENDINȚELE PIEȚEI MUNCII Creștere ușoara a șomajului in Romania

17:55, 30.05.2024 -     Rata șomajului in Romania a inregistrat o ușoara creștere in luna aprilie 2024, ajungand la 5,3%, conform datelor... The post TENDINȚELE PIEȚEI MUNCII Creștere ușoara a șomajului in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Numarul angajatilor care se intorc la birou este in continua crestere (analiza)

13:55, 28.05.2024 - Numarul angajatilor care se intorc la birou este in continua crestere, biroul fiind acum perceput nu doar ca un centru de cost, ci mai degraba ca un spatiu esential in care oamenii se pot conecta si sunt incurajati sa lucreze la capacitate maxima, sustin consultantii din cadrul departamentului de Asset…

ANALIZA ECONOMICA Euro a revenit pe creștere

08:05, 24.05.2024 - Perspectiva amanarii unei decizii de scadere a dobanzilor din Statele Unite a inmulțit plasamentele in moneda americana și le-a depreciat... The post ANALIZA ECONOMICA Euro a revenit pe creștere first appeared on Informatia Zilei .

O noua epidemie face ravagii in Europa; cazurile din Romania, in creștere. Medic: 'Acesta e principalul motiv'

17:25, 09.05.2024 - Dupa unui regres in anii pandemiei, tusea convulsiva a inceput sa circule din nou in Europa. Intre ianuarie și martie s-au inregistrat 32.000 de cazuri. Sunt 19 decese de la inceputul anului 2023, 11 in randul copiilor cu varsta sub 1 an.

ANALIZA XTB, Claudiu Cazacu: Noile medicamente pentru obezitate influențeaza cheltuielile consumatorilor. Restaurantele fast food, marii pierzatori

17:10, 30.04.2024 - Noua generație de medicamente pentru obezitate produce schimbari ample in industria farma, dar are ramificații și in alte zone ale economiei, unele companii „suferind” in urma stilului de viața sanatos al pacienților, arata Claudiu Cazacu, consultant de strategie in cadrul XTB Romania, companie de tranzacționare…

Salariul prea mic in raport cu costul vieții, principalul motiv pentru demisie

11:20, 12.04.2024 - Peste jumatate dintre angajații (53%) din Romania au demisionat sau iau in considerare sa faca acest lucru, din cauza faptului ca au salarii prea mici, raportate la creșterea costului vieții.


Ce parere ai despre aceasta stire?