Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Început de săptămână, cu ieftiniri la pompă: Ce prețuri a afișat ANRE

Publicat:
Început de săptămână, cu ieftiniri la pompă: Ce prețuri a afișat ANRE

Saptamana incepe cu noi ieftiniri la carburanți. Astfel, maine, 28 mai, pentru litrul de benzina șoferii vor scoate din buzunare cu 7 bani mai puțin, iar pentru cel de motorina cu 2 bani mai puțin.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Șoferi, nu va alimentați astazi, maine e mai ieftin: Ce prețuri a afișat ANRE la carburanți

12:45, 10.06.2024 - Saptamana incepe cu noi ieftiniri la carburanți. Astfel, maine, 11 mai, pentru litrul de benzina șoferii vor scoate din buzunare cu 6 bani mai puțin, iar pentru cel de motorina cu 3 bani mai puțin.

Ieftiniri la pompa, maine: Topul stațiilor PECO unde gasești cele mai mici prețuri la carburanți

13:15, 06.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 7 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 8 bani per litru.

Ieftiniri la pompa inainte de weekend: Topul stațiilor PECO cu cele mai bune prețuri la carburanți

13:10, 06.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 7 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 8 bani.

Vara vine cu ieftiniri la pompa: Cat vor scoate soferii din buzunare pentru carburanti, in acest weekend

12:35, 31.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarelel trei zile. Astfel, un litru de benzina va costa cu 8 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu un ban.

Weekend cu ieftiniri la pompa: Ce prețuri a afișat ANRE pentru carburanți

13:05, 24.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru zilele de 25, 26 și 27 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 6 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu doi bani.

We Love Retro 2024: NANA și Whigfield, detalii mai puțin știute despre inceputurile lor muzicale. Ultima zi de prețuri reduse, 31 mai

11:25, 24.05.2024 - NANA și Whigfield, doi dintre artiștii care vor urca pe scena We Love Retro pe 7 iunie, au povestit pentru publicul roman cum a inceput drumul lor in showbiz-ul mondial. Cei doi artiști au oferit detalii mai puțin știute despre inceputurile carierelor lor, despre familie, dar și despre provocarile pe…

Romanii, momiți de marile magazine sa cumpere mai mult, ca sa plateasca mai puțin

11:51, 05.04.2024 - Magazinele alimentare - in special cele de tip hipermarket - aplica mai multe preturi la acelasi produs, in functie de cantitatea achizitionata, relateaza Ziarul Financiar, citat de Realitatea Plus.Unul dintre primii retaileri care au aplicat acest model este chiar o companie romaneasca ce opereaza…

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

12:35, 02.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 3 aprilie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 7 bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?