Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incepuse sa ii cada parul si sa aiba chelie, asa ca si-a dat cu mujdei de usturoi pe cap. Spera la un rezultat bun, dar nu credea ca o sa i se intample asta!

Publicat:

tratament par Caderea parului este o problema reala, cu care se confrunta din ce in ce mai multa lume, indiferent ca vorbim de femei sau de barbati.

Tratamentele scumpe sunt o optiune, insa pot fi foarte costisitoare iar daca nu dau rezultate, inseamna ca banii au fost risipiti. Din fericire exista o solutie simpla si ieftina, la indemana oricui.

Tot ce trebuie sa faceti este sa pisati trei catei de usuturoi iar peste ei sa adaugati 3 linguri de ulei incalzit usor. Amestecati bine dupa care puneti solutia obtinuta intr-un borcan si lasati-o acolo timp de o saptamana.

Ulterior…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Olaf Scholz, foarte ingrijorat de situatia 'deprimanta' din Franta. Ce spera sa se intample curand

03:45, 03.07.2024 - Cancelarul german, Olaf Scholz, si-a exprimat ingrijorarea marti in legatura cu situatia politica din Franta, unde formatiunea de extrema dreapta condusa de Marine Le Pen, Adunarea Nationala (RN), a iesit pe primul loc la primul tur al alegerilor parlamentare anticipate, scrie Rador Radio Romania.

Cum spera sa-l surprinda democrații pe Trump in „confruntarea secolului”

07:05, 27.06.2024 - Invocat deseori in discursurile lui Biden din ultima vreme, „Atotputernicul Dumnezeu” nu va sta pe scena alaturi de actualul locatar al Casei Albe, joi seara, in prima dezbatere prezidențiala, considerata de mulți „confruntarea secolului”. In schimb, pe p

Dorada in crusta de sare la cuptor

00:16, 07.06.2024 - Carnea de pește gatita astfel iese foarte frageda și suculenta. Pestele isi ia cata sare are nevoie, iar condimentele puse in interiorul pestelui ii ofera un gust fresh. Ingrediente: 2 buc. dorada 4 felii de lamaie 2 oua 1 kg de sare grunjoasa 2 linguri de faina 2 crengute de rozmarin (sau orice alte…

Cat costa casa OZN ridicata de un roman la preț mai mic ca o garsoniera. „Credea ca e defecta centrala și merge non stop, așa cald era”

21:20, 05.06.2024 - Intr-o perioada in care prețurile de pe piața imobiliara ating cote inimaginabile, un roman a gasit soluția unei case care seamana cu cele din filmele SF, dar care costa mai puțin ca o garsoniera. In plus, casa ii va permite proprietarului sa faca economii pe timp de iarna.

Tratamentele stomatologice recomandate pentru persoanele cu diabet zaharat

10:45, 22.05.2024 - Diabetul zaharat este o afectiune cronica care influenteaza modul in care organismul proceseaza zaharul din alimentatie. Atunci cand nivelul de zahar din sange este prea ridicat, acest lucru poate avea un impact negativ asupra intregului organism, inclusiv asupra sanatatii orale. De aceea, este esential…

CFR Cluj și-a asigurat locul in Europa dupa ce a zdrobit Farul cu 5-1. Clujul spera la doua echipe in Conference League!

00:25, 19.05.2024 - Sub indrumarea lui Dan Petrescu, jucatorii din Gruia au luat cu asalt poarta constanțenilor inca de la inceputul partidei. Dupa doar 38 de minute scorul ajunsese la un neverosimil 4-0, prin golurile lui Deac (din penalty), Tachsidis, Muhar și Birligea !In repriza a doua, Farul a redus din diferența…

Mujdei de usturoi cremos, perfect pentru pește. Ce ii da textura perfecta

19:56, 24.04.2024 - Acest sos crema de usturoi este o modalitate ușoara de a adauga aroma perfecta pentru orice preparat! Daca ești o persoana careia ii place un sos bun pentru a completa felul de mancare, atunci ai ajuns in locul potrivit. Afla cum poți prepara un mujdei de usturoi cremos, perfect pentru pește. 

Gabriel Resources spera la 7 miliarde de dolari de la Romania, iar acum nu are sa ne dea 10 milioane de dolari. A deschis 4 procese

15:55, 22.04.2024 - Sechestrul pus de statul roman dupa castigarea procesului Rosia Montana a fost contestat in instanta de compania Gabriel Resources, dezvoltatorul proiectului minier blocat. Prin acest demers se incearca amanarea achitarii datoriilor in valoare de 10 milioane de dolari.


Ce parere ai despre aceasta stire?