Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Începe războiul! Coreea de Nord pregăteşte detonarea unei bombe cu hidrogen în Pacific! „Îl vom face pe Trump să plătească scump”

Publicat:

Coreea de Nord sepregateste sa efectueze cel mai puternic test al unei bombe cu hidrogen in . Anuntul a fost facut de ministrul de externe de la Phenian, Ri Yong-Ho, citat de agenția „Yonhap”.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboiul neconvențional al verii intre cele doua Corei: baloane cu gunoi, muzica K-Pop și bancnotele de un dolar

12:15, 26.06.2024 - Inca din luna mai, Coreea de Nord a lansat aproximativ 310 baloane incarcate cu deșeuri peste granița sa sudica, a raportat armata sud-coreeana citata de agenția Yonhap, relateaza AFP, iar bizarul joc a continuat și marți, 25 iunie 2024.

Putin aterizeaza in Coreea de Nord: Alianța care amenința Occidentul

07:35, 19.06.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a ajuns miercuri seara in Coreea de Nord pentru o vizita in cadrul careia ar putea semna un acord de parteneriat strategic intre Moscova și Phenian, perceput de Occident ca o amenințare. „Vladimir Putin a aterizat in Phenian, capitala Coreei de Nord”, a anuntat presedintia…

Rusia incepe exerciții militare navale in Pacific, chiar in ziua in care Putin pleaca in Coreea de Nord

10:50, 18.06.2024 - Rusia a inceput desfașurarea de manevre militare navele in Oceanul Pacific, facand exerciții de lupta anti-submarine și anti-lovituri aeriene, a anunțat ministerul apararii rus. Anunțul vine in contextul in care Putin se va afla, marți, in Coreea de Nord, intr-o vizita prin care se vrea stabilita o…

Statele Unite, „preocupate” de „aprofundarea relatiei” intre Rusia si Coreea de Nord

23:25, 17.06.2024 - Statele Unite s-au declarat luni preocupate de „aprofundarea relatiei” intre Rusia si Coreea de Nord, in timp ce Vladimir Putin se pregateste sa efectueze o vizita la Phenian marti si miercuri pentru a semna - potrivit presei ruse - „documente importante”, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Coreea de Nord se pregatește de razboi: Mega construcția care il da de gol pe liderul de la Phenian

10:10, 16.06.2024 - Armata nord-coreeana a construit drumuri si ziduri in interiorul Zonei Demilitarizate (DMZ) care separa cele doua Coree, a informat sambata agentia de presa sud-coreeana Yonhap, relateaza AFP.

Academia Navala Mircea cel Batran Constanta organizeaza licitatie pentru achizitia unui laborator. Cat este dispusa sa plateasca (DOCUMENT)

11:41, 05.06.2024 - Academia Navala "Mircea cel Batran" Constanta a lansat o licitatie pentru atribuirea contractului "laborator pentru studiul proprietatilor specifice materialelor electronice si electrotehnice". Anuntul de participare a fost publicat pe 3 iunie 2024 in SEAP. Licitatia organizata de Academia Navala "Mircea…

Dupa vizita in China, Vladimir Putin merge in Coreea de Nord. Anunțul facut de Kremlin

18:20, 24.05.2024 - Kremlinul a anunțat vineri ca pregateste o vizita a presedintelui rus, Vladimir Putin, in Coreea de Nord, o tara acuzata de Occident de faptul ca furnizeaza Moscovei munitie pentru a o folosi in Ucraina, relateaza AFP, citata de News.ro.

Ucraina a ajuns un laborator de testare a armelor din Coreea de Nord, Iran și China

13:25, 07.04.2024 - Folosirea de catre Rusia a rachetelor nord-coreene in timpul ofensivei sale din Ucraina prezinta o oportunitate unica pentru Phenian de a-și evalua armamentul in scenarii reale de lupta și sa obțina astfel informații pentru a le spori eficacitatea, potrivit unui inalt oficial militar american.


Ce parere ai despre aceasta stire?